Szomorúan megható videót küldött Berki Mazsi, apák napja alkalmából, elhunyt férjének

- Hirdetés -

Berki Mazsi szívszorító posztot tett közzé Instagramon apák napján.

A megözvegyült fiatal anyuka kedves kis videót posztolt a kislányáról és nemrégiben elhunyt férjéről. Ehhez még pár könnyfakasztó sort is írt. Elmesélte, hogy számára mennyire fájdalmas ez az ünnep, hiszen eddig mindig boldogan teltek, de ilyen már soha többé nem lesz…

kep 2022 06 20 121406296 Szomorúan megható videót küldött Berki Mazsi, apák napja alkalmából, elhunyt férjének

„Az előző években ezen a napon ünnepeltünk, izgatottak voltunk, és próbáltuk titokban tartani a meglepetést, amivel a Szerelmemnek készültünk. Sikerült mosolyt csalni az arcára és könnyeket a szemébe… tavaly, tavalyelőtt és az előtt is. Ma ez a nap más… a mosolyt az égtől kapjuk, a könnyek pedig az én szememben vannak. Hiányzol nekünk, APA! Engedjétek meg, hogy az én bábám szavaival köszöntsek minden apát ezen a napon, beleértve az én édesapámat is.

kep 2022 06 20 121614085 Szomorúan megható videót küldött Berki Mazsi, apák napja alkalmából, elhunyt férjének

‘Drága Édesapák, Apukák, Nagyapák, Nagypapák! Fontosak vagytok! Fontos, a létetek, mert nélkületek nehéz az élet. Csak Ti tudtok hercegnőket nevelni, mellettetek lehetünk kiralynők! Csak Ti tudtok biztonságot adni, csak Ti tudtok mindannyiunkat megvédeni, a rendet a világban megőrizni. A mesék, amiket elmondtok, senki úgy nem tudja a sötét éjszaka előtt a lelkünkbe beleírni. Csak Veletek lehet a sárkányokat legyőzni, az égig érő fára felmászni, csak veletek lehet a világot vágtató unikornisokon bejárni és a gonosz boszorkányt elvarázsolni. Veletek tudjuk megtanulni, hogy értékesek vagyunk és Ti vagytok, akik a fiainknak, a férjeinknek a mértéket és az erőt átadhatjátok. Szeretünk Benneteket! És csak közösen, együtt változtathatjuk meg a világot! Boldog Apáknapját Nektek! Nem csak ma! De az év minden napján” 

- Hirdetés -

A videó itt tekinthető meg.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!