Szorcsik Viki: „Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém…”

- Hirdetés -

Szorcsik Viktória alig két hónapja vesztette el szeretett öccsét, Bélát. A színésznő és családja gyászol és próbálja feldolgozni a veszteséget, amelyet a 37 éves férfi halála miatt kell megszenvedniük.

29AktkpTURBXy8yMjQ1NWEzMzNiMDdkZ Szorcsik Viki: "Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém..."

Szorcsik Viki a Blikk-nek mesélt arról, hogy szerinte az ápolók méltatlanul bántak az öccsével. Szerinte ez vezetett a halálához.

Szorcsik Viki

„Bélának többek közt májzsugorodása, veseelégtelensége volt, és olyan súlyos állapotba került, hogy otthon a szüleink már nem tudták ellátni. Nem akart kórházba menni, mintha tudta volna, hogy már nem is jön ki onnan.”

Béla édesanyja Budapestre költözött, hogy fia közelébe lehessen. A család bízott a felépülésében, de sajnos mégsem sikerült…

iHzktkpTURBXy9lNmUyZjY1OTk0YWEwZ Szorcsik Viki: "Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém..."

Akkor már pelenkázni kellett az öcsémet, magatehetetlen volt. Mivel az ápolók nem figyeltek rá, nem tették rendszeresen tisztába, az ürülék belefolyt a sebbe és elfertőződött. Vérmérgezést kapott, majd kétoldali tüdőgyulladása is lett, mivel még a takaróját is elvették, éjjel pedig fázott …”

262027403 4566865800015355 10375 Szorcsik Viki: "Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém..."

A színésznő szerint az ilyen bánásmód elképzelhetetlen lenne egy nyugati országban…

„Megalázták, lelkileg bántalmazták, gúnyolták, ráadásul nem is látták el megfelelően. Édesanyám telefonon nem egyszer volt a fültanúja annak, hogyan beszéltek vele. Béla egyik éjjel leesett az ágyról, utána kikötözték, pedig ezt semmi nem indokolta, nem volt erőszakos. Nem tudott enni-inni, mozogni, tisztálkodni, az ápolók pedig ezen szórakoztak. Volt, hogy Béla éjjel sírva hívta az édesanyánkat, hogy miként bánnak vele. Amikor bementem hozzá, rá sem ismertem.”

- Hirdetés -
73867828 768x432 1 Szorcsik Viki: "Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém..."

BÉLÁT IDŐVEL HAZAENGEDTÉK, DE AZ ÁLLAPOTA SEMMIT SEM JAVULT.

szorcsik viki 768x432 1 Szorcsik Viki: "Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém..."

„Béla egyik szobatársa azt mondta anyunak, minden igaz, amit az öcsém mondott. Megalázták és bántották. A kórházból felhívták a szüleimet, hogy azonnal vigyék el az öcsémet, mert nincs sebészük, nem tudják ellátni a sebét, utána pedig ne is hozzák ide vissza, hanem vigyék el a salgótarjáni kórházba. Bár mentővel kellett volna őt szállítani, a szüleim maguk jöttek fel érte és vitték el a tarjáni SZTK-ba, ahol átkötötték a sebét, és azt mondták az ottani orvosok, hogy nem értik, hogyan engedhették ki ilyen állapotban, ezután ­anyuék hazavitték. Béla örült, még sírt is a boldogságtól, hogy otthon lehet, ám pár óra múlva fennakadt a szeme és elvesztette az eszméletét. A kiérkező mentők három órán át küzdöttek, hogy visszahozzák az életbe.”

ki2k9kpTURBXy9lNzJlOWI2MzJmYjMyN Szorcsik Viki: "Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém..."

A család nem tett panaszt a kórházban, mert a tragédia annyira lesújtotta őket, hogy egyelőre nem tudnak ezzel foglalkozni.

kep 2022 02 17 073729 Szorcsik Viki: "Az ápolók miatt halt kínhalált az öcsém..."

„Megígértem az öcsémnek a halálos ágyán, hogy az egész világ megtudja, hogyan bántak vele, és nem félek a következményektől sem.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben! Ha további celeb hírek érdekelnek kattints Ide.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!