Te felismered, melyik híresség szerepel a fotón? A napokban ünnepelte a születésnapját a világhírű színész.

- Hirdetés -

Te kitaláltad, hogy ki szerepel ezen a fényképen gyerekkorában? Valóban nem egyszerű feladat, nagyon kevesen jöttek rá eddig.
Segítünk egy picit! Egy kétszeres Golden Globe-díjas humorista és színész szerepel ezen a fotón. Illetve ami még nagy segítség lehet, hogy a napokban ünnepelte a születésnapját, ráadásul egy gyönyörű kerek számot.

0099930d 491c 412b bde4 99e094a87256 Te felismered, melyik híresség szerepel a fotón? A napokban ünnepelte a születésnapját a világhírű színész.

A régi fényképen nem más szerepel, mint egy igazi legenda, Jim Carrey.
A rajongók alig ismerték fel ezen a megemlékező fotón a hírességet, amelyet születésnapja alkalmából tettek közzé. „Gumiarcúnak” is szokták nevezni a színészt. Jim leginkább az Állati nyomozó című filmben alakított főszerepe miatt vált ismertté. Illetve megemlíthetjük A Grincs című karácsonyi gyermekfilmet, amelyben ő alakítja a zöld szörnyet. De megemlíthetjük A maszk, valamint Az igenember című filmet is, amelyeket valószínűleg mindenki látott már.

985 Te felismered, melyik híresség szerepel a fotón? A napokban ünnepelte a születésnapját a világhírű színész.

Óriási mérföldkő volt ez a nap Jim életében, ugyanis épp 60. életévét töltötte be. Egy ilyen számot mindenképp nagyon meg kell ünnepelni. Óriási követőtáborral rendelkezik a közösségi médiában, az emberek alig várták, hogy láthassanak valamilyen bejegyzést tőle.

Nem kellett csalódniuk, ugyanis a férfi közzétett egy vicces videót Twitteren, amiben elhangzik ez a mondat:

„60 éves vagyok és szexi.”

- Hirdetés -

A továbbiakban így folytatta:

„És ma este tejszínes kukoricát és szűrt őszibarackot eszem.”

pjimage 79 Te felismered, melyik híresség szerepel a fotón? A napokban ünnepelte a születésnapját a világhírű színész.

Ez a mondás a 2000-es évek elejéről származik, amikor a színész részt vett a The David Letterman Show-ban, ami egy késő esti beszélgetős műsor.

Bejegyzésként ezt írta a videó mellé:

„Ma van a születésnapom! Whoohoo! Öreg vagyok, de örök! Mindenkit szeretek!”

- Hirdetés -
5d79000e6f24eb23ec5112b3 Te felismered, melyik híresség szerepel a fotón? A napokban ünnepelte a születésnapját a világhírű színész.
Te felismered, melyik híresség szerepel a fotón? A napokban ünnepelte a születésnapját a világhírű színész.

Rengeteg jókívánságot és rajongói üzenetet kapott a videó alatt. Sokan leírták, hogy mennyire szeretik és többen is legendaként emlegetik.

Egyikük ezt írta: „Boldog születésnapot kívánok Jim! Még nagyon sok tartalmas, békés és kreatív év áll előtted!”

Egy másik: „Boldog születésnapot a legendának!”

GettyImages 163438923 Te felismered, melyik híresség szerepel a fotón? A napokban ünnepelte a születésnapját a világhírű színész.

Még egy kis érdekesség, ha jobban megnézzük Jim Twitter oldalát. Egy rajongó készített egy élet nagyságú Grincs tortát. A zöld karácsonyi szörny elkészítése, mindössze 3 nap alatt történt meg. Mindezt videón meg is nézhetjük a YouTube felületen. Nem is tudunk mit mondani, minden elismerésünk Lara Mason-é, aki megalkotta a remekművet. A lány most 35 éves, észak-ír származású. Jelenleg West Midlandsben él, és gyönyőrű élet nagyságú tortákat készít. Óriási rajongó táborra tett szert, az emberek imádják a csodás alkotásokat.

n and Grinch cake 1 Te felismered, melyik híresség szerepel a fotón? A napokban ünnepelte a születésnapját a világhírű színész.
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!