Te felismernéd Vajna Tímeát 2008-as fotója alapján? Mutatjuk, mennyit változott azóta

- Hirdetés -

A néhai világhírű producer, Andy Vajna felesége rengeteget változott az elmúlt kilenc év alatt.

Vajna Tímea a közel tíz év alatt szinte teljesen megváltozott, méghozzá előnyére. Palácsik Tímeának hívták, mielőtt hozzáment a népszerű producerhez, Andy Vajnához. Timinek nemcsak az öltözködési stílusa változott meg az évek alatt, hanem frizurája és sminkje is kifinomodott ez idő alatt.

2017. februárjában költözött Amerikába azért, hogy megszerezhesse az állampolgárságot. Ehhez azonban öt év leforgása alatt harminc hónapot kint kellett töltenie.

- Hirdetés -

A bevándorlási hivatal szigorúan ellenőrzi a kint tartózkodás idejét, valamint azt is, hogy az illető rendelkezik-e önálló jövedelemmel, betegbiztosítással és bejelentett lakcímmel. Utóbbi feltételt úgy sikerült teljesíteni, hogy a család egyik barátjának üresen álló ingatlanját vették bérbe.

Vajna Tímea külföldi tartózkodása alatt nemcsak az angoltudását kívánta magasabb szintre emelni, hanem egy színészképzőbe is rendszeresen járt. 2017-ben megjelent minden nagy amerikai partin, fesztiválokon, díjátadókon. Magyarországon ez idő alatt kevés időt töltött el. Néhai férjével is inkább külföldi nyaralásokat szerveztek, ott töltötték együtt az időt.

A következő képeken megmutatjuk, hogyan változott meg Vajna Timi az elmúlt közel tíz év alatt.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!