Te tudod ki ez a molett táncoscsaj? Így nézett ki Jennifer Lopez a sikerek előtt!

- Hirdetés -

Világhírű előadók mellett nőtte ki magát.

Döbbenetes képekre bukkantak az internet világában, most már tudjuk, hogy miért is volt számunkra olyan feltűnőn ismerős a táncoslány Janet Jackson egyik híres videoklipjéből.

- Hirdetés -

Hihetetlen, de már huszonöt év telt el azóta, hogy megjelent Micheal Jackson testvérének,  Janet Jackson, Janet című albuma. Ennek köszönhetően az énekesnő egyből meg is kapta érte a Grammy-díjat. Az énekesnő rengeteget dolgozott azért, hogy ne a testvére neve miatt azonosítsák őt be, hanem saját neve és tehetsége miatt. Lemeze a „Bilboard lista” 200 első helyén indított, majd a” That’s The Way Love Goes” vezető helyre került, és ennek határozottan örült és boldog volt.

Ez a hihetetlen jó dal a mai napig feltűnik jó pár retro zenei műsorban, és az egyik ilyen műsorban volt látható egy nagyon ismerős arc.

Ha hiszitek, ha nem Jennifer Lopez volt az az ismerős arc.

- Hirdetés -

Jennifer annak idején New York talán egyik legszegényebb környékén született és nevelkedett, de már fiatalon az volt a nagy álma, hogy táncosnő lehessen.

Még nem volt 20 éves, mikor úgy döntött, hogy elmegy egy hivatásos tánciskolába és Manhattani szórakozóhelyeken lépett fel. Majd számos castingra ment, majd az egyik ilyen válogatás jelentette neki a nagy áttörést, mert felfigyeltek a tehetségére, sőt még egy szerepet is kapott egy vígjátékban.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

- Hirdetés -

Mindezek után lehetősége volt, hogy MC Hammer ikonikus „U can’t touch this” című klipjében szerepelhessen. Nagy sikert aratott, ezért még turnéjára is elvitte.

2012-ben a világ leghíresebb és legsikeresebb előadója lett.

Pár képet elhoztunk JLo hétköznapijaiból. Itt például jól megérdemelt nyaraláson van.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Itt pedig mindenkinek Boldog Július 4.-ét kíván.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Capri szigetén szerelmével együtt egy romantikus nyaraláson.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Alakját is folyamatosan formálja, rendszeresen jár edzőterembe.

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!