Teljesen élethű grafikán mutatták meg, milyenek lennének Harry herceg és Meghan hercegné gyerekei!

- Hirdetés -

Egy ország világ előtt kelt egybe Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő. II. Erzsébet unokája, Károly herceg és Diana hercegnő második gyermeke, a gyönyörű windsori kastélyban mondta ki a boldogító igent. Az esketés a Szent-György kápolnában volt megtartva, és bizony az egész királyi család és a rokonság ott volt a nagy napon, rengeteg híres ember is meg lett hívva az esküvőre, a színészekről kezdve, az énekesekig…

Itt lépett ki először férjként és feleségként Harry és Meghan, és elcsattant a legelső hitvesi csók.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

- Hirdetés -

Igaz, hogy a jeles nap már több, mint egy hete történt, de most azon gondolkodnak, hogy vajon, az újdonsült királyi pár, mikor ajándékozza meg a világot egy kis hercegnővel, vagy kis herceggel. Nem olyan régen, egy tehetséges grafikus megalkotta, hogy, nagyjából hogy fog/fognak kinézni a hercegi gyerek/gyerekek. A képeket a „The Sun” online hírportálon jelenítették meg.

Ha esetleg kislány jönne a világra:

Joe Mullins, aki egy amerikai grafikus, többször áttanulmányozta, az ifjú pár fotóit, külön-külön és együtt is, majd hozzá is fogott a munkálatoknak. Hihetetlen dolgot alkotott meg, ugyanis a rajzain szereplő gyerekek, nagyon is hasonlítanak a „szülőkre”, szóval egy szó, mint száz, pontosan így képzelnék el a jövendőbeli gyermekeket. A grafikus szerint, ha kislány lenne, egy az egyben anyjára hasonlítana.

- Hirdetés -

Lássuk, hogy nézne ki a kis hercegnő:

1 34 Teljesen élethű grafikán mutatták meg, milyenek lennének Harry herceg és Meghan hercegné gyerekei!

Ha kisfiú jönne a világra:

- Hirdetés -

Grafikusunk szerint, a kisfiú viszont Harry hercegre hasonlítana jobban. Az ifjabb Harrynek teljesen olyan fülei lennének, mint amit majdnem minden Windsor leszármazott örököl. Haja sötétebb árnyalatú lenne, mint apjáé és kicsivel vastagabb szája is lenne.

Lássuk, hogy nézne ki a kis herceg.

2 30 Teljesen élethű grafikán mutatták meg, milyenek lennének Harry herceg és Meghan hercegné gyerekei!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!