Tóth Andi ismét borzolta képeivel a kedélyeket, majd egy sértő kommentre, trágár módon reagált.

- Hirdetés -

Az énekesnő párjával Szabó Ádámmal épp Barcelonában nyaral, és innen osztott meg képeket az Instagram oldalán. Egyik képén igen csak lengére sikeredet az öltözete. Kis híján kivillantotta kebleit. Ezzel sok ember szemében unszimpatikusá vált. Egyik rajongója is kifakadt, és elég durván beszólt Andinak.

„Sajnállak, Andi, hogy csak így tudod a közönség számát növelni, mert hogy belőled amerikai színész nem lesz, az is tuti….”

Ezt az énekesnő sem hagyta szó nélkül, és trágár módon reagált.

- Hirdetés -

„Énekesnő vagyok te f*******ó”

A hirtelen felindulásból válaszoló énekesnő azóta már eltávolította a hozzászólásokat a képe alól. Valószínűleg, miután lehiggadt, rájött nem így kellet volna ezt intéznie.

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

- Hirdetés -

A Borsnak azóta nyilatkozott Andi és elmondta, hogy:

” Nem csináltam semmi rosszat, csak megvédtem a becsületemet, és ráadásul igazat is mondtam. Ugyan játszottam már több sorozatban, de énekesnő vagyok, nem színésznő. Ez az én véleményem, ha ő engem besároz, jogom van magam megvédeni. Szerintem a képeim egyébként sem olyan zavaróak, hogy ezt kelljen kapnom értük ”

Neked mi a véleményed Tóth Andiról?

- Hirdetés -

 

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!