TRAGÉDIA! Balesetben vesztette életét a Sztárban sztár leszek versenyzője – VIDEÓ

- Hirdetés -

Szörnyű hír rázta meg a Sztárban Sztár leszek című műsor stábját.

A fiatal, 16 éves Csontos Karina Kárpátaljáról érkezett. A Show középdöntőjéig jutott Tóth Gabi csapatában. Sajnos autóbalesetet szenvedett, amiben az életét vesztette.

kep 2021 10 16 075800 TRAGÉDIA! Balesetben vesztette életét a Sztárban sztár leszek versenyzője - VIDEÓ

Pénteken a hajnali órákban az út szélén parkoló autómentőbe rohant egy személyautó Nagylucskán. A személyautó kigyulladt, amiben a fiatal lány utazott. Vele együtt a kocsiban utazó további három személy is az életét vesztette. Az autómentő sofőrjét kórházba szállították a mentők. Az állapota stabil.

- Hirdetés -

A lány egy hónappal ezelőtt szinte az egész országot elbűvölte a hangjával. Tolvai Reni egyik dalával készült a TV2 Sztárban Sztár leszek! válogatójára. Tóth Gabit lenyűgözte a lány mesés hangja. Az énekesnő egy Facebook posztban búcsúzott a fiatal lánytól.

„Legyen neked könnyű a föld drága Karina! Őszinte részvétem az egész családnak!”

kep 2021 10 16 080016 TRAGÉDIA! Balesetben vesztette életét a Sztárban sztár leszek versenyzője - VIDEÓ

A lány a bemutatkozó kisfilmjében mesélt arról, hogy a motorozás a szenvedélye. Végül egy szörnyű autóbaleset okozta a halálát. Egész életében énekesnő szeretett volna lenni. Sajnos az álma már sosem válhat valóra. Pedig az előválogatón még Tóth Gabi és Köllő Babett össze is vesztek rajt. A lány a középdöntőig jutott.

- Hirdetés -
kep 2021 10 16 080307 TRAGÉDIA! Balesetben vesztette életét a Sztárban sztár leszek versenyzője - VIDEÓ

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!