Tragikus hirtelenséggel elhunyt Ivana, Donald Trump első felesége

Megosztás

- Hirdetés -

Elhunyt Ivana Trump, Donald Trump amerikai ex-elnök első felesége. A hírt Donald Trump maga jelentette be csütörtökön a közösségi hálózatán, a Truth Socialon.

Ivana Trump 73 éves volt

„Nagy sajnálattal közlöm mindazokkal, akik szerették őt, s akik sokan voltak, hogy Ivana Trump elhunyt New York városi otthonában” – írta Donald Trump

- Hirdetés -
kep 2022 07 15 120109641 Tragikus hirtelenséggel elhunyt Ivana, Donald Trump első felesége

Ivana az egyikor Csehszlovákiában született. 1977-ben házasodtak össze Donald Trumppal. A páros 1992-ben vált el. Három közös gyermekük van: ifj. Donald, Ivanka és Eric.

A hölgy állítólag elzuhant a lépcsőn, amitől olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni. Akkor tudták csak meg, hogy baj van, amikor nem jelent meg a fodrászánál az előre egyeztetett időpontban.

A rendőrök eszméletlen állapotban találták meg, de ekkor már senki nem tehetett semmit. Ivana egyébként egy St. Tropez-i nyaralásra készült, ahova pénteken indult volna.

- Hirdetés -

„Az anyánk nagyszerű asszony volt: erő az üzleti életben, világszintű sportoló, sugárzó szépség és törődő anya, valamint barát. Ivana Trump túlélő volt. Elmenekült a kommunizmus elől és otthonának tekintette ezt az országot. A gyermekeit együttérzésre, keménységre és határozottságra nevelte” – nyilatkozták a gyerekei

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!