Túl szép, hogy orvos legyen. Annyira csinos ez a doktornő, hogy a betegek kételkednek a szakértelmében…

Megosztás

- Hirdetés -

Túl szép egy orvosnak – ítélik meg a betegek. Dr. Medina Culver nap mint nap hall ilyen megjegyzéseket. A betegek kételkednek a szakértelmében…

Háziorvos

Dr. Medina Culver, Las Vegas-i háziorvos naponta szembesül olyan véleményekkel, amelyek megkérdőjelezik szakmai hozzáértését. Az ok a megjelenése. Sok beteg szerint Culver túl csinos ahhoz, hogy orvosként megbízható legyen. Megszokta. 

- Hirdetés -

Mióta elhatározta, hogy orvosira megy, már akkor hallott ilyen véleményeket. Sokan, köztük az egyetemi újoncok is, nem tudták megérteni, miért választott ilyen nehéz pályát, amikor a szépségiparban is találhatna munkát, vagy kényelmesen elhelyezkedhetne egy gazdag férj mellett.

Ilyenek az amerikaiak…

Azóta befejezte tanulmányait, szakirányú végzettségét és munkatapasztalatot szerzett, de még mindig találkozik olyan emberekkel, akik úgy gondolják, hogy megjelenése befolyásolja kompetenciáit. 

- Hirdetés -

Ezekkel a véleményekkel rendszeresen foglalkozik Instagram-profilján. Mint bevallja:

Folyamatosan olyan emberek vesznek körül bennünket, akik azt mondják, hogy bizonyos dolgokat nem tehetünk meg. „A külsődet használd, ne az agyadat”. „Nőként a családépítésre és a házasságra kellene koncentrálnod és nem a karrieredre.” stb.

Azért valljuk be, örülnénk, ha ő vizsgálgatna minket. Nem?

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!