Új hírek Sas Józsefről – A népszerű humorista az év elején kapott agyvérzést

- Hirdetés -

2019. elején Sas Józsefet agyvérzéssel szállították kórházba, azóta a humorista lassan lábadozik.

„Jóska nagyon lassan gyógyul. Még az orvosok sem tudják, hogy mire számíthatunk. Az igazság az, hogy ez a betegség rosszabb, mint a rák” – mondta még júliusban a művész felesége, Zsuzsa. Azt is hozzátette, hogy van egy gondozó, aki mindennap kijár hozzájuk, gondozza férjét, amíg ő távol van – bevásárol vagy egyéb ügyeket intéz.

A humorista felesége egy nyáron adott interjújában elmondta, hogy Sas József állapota nem javult túl sokat az elmúlt időszak alatt. „Jóska szellemileg ugyan teljesen friss, de a teste szinte magatehetetlen” – mondta Zsuzsa, majd azt is elárulta, hogy humora nem hagyta el Józsefet, annak segítségével próbálja magát túltenni a vele történteken.

- Hirdetés -

Sas József tavaly novemberben mondta le egyik fellépését, miután rosszul érezte magát. Idén, az év elején Thaiföldre utazott, mivel az orvosok sok pihenést tanácsoltak neki, de az utazás alatt agyvérzést kapott. A humorista állapotát egy phuketi kórházban stabilizálták, hogy aztán betegszállító repülővel hazahozhassák.

Sas József azóta otthon van, felesége és orvosai mindent megtesznek a teljes gyógyulásáért.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!