Újabb botrány az X-Faktorban – A zsűri kimenekült a stúdióból

- Hirdetés -
hocher laszlo Újabb botrány az X-Faktorban - A zsűri kimenekült a stúdióból

Izgalmas eseményeket tartogatott az X-Faktor utolsó válogatója. Az egyik versenyző tört-zúzott, sőt még a zsűri tagjai is menekülőre fogták.

A tehetségkutató történetében már visszatérő vendégnek számít Hörcher László, festőművész. A férfit már tavaly is kidobták, nem engedték, hogy előadja produkcióját. Botrányos viselkedése és nyomdafestéket nem tűrő stílusa miatt már többször utasították vissza a mentorok. Az előző évadokban a művész úr beszólt Tóth Gabinak is, aki szinte röhögőgörcsöt kapott előadása hallatán.

20140912horcher laszlo2 Újabb botrány az X-Faktorban - A zsűri kimenekült a stúdióból

A szombat esti adásban Bye Alex azonnal felállt székéből és kiment a stúdióból, ahogy meglátta, kilép a színpadra. Dallos Bogi még sosem találkozott Lászlóval, megengedte neki, hogy elénekelje saját szerzésű dalát, de aztán végül ő lett az, aki néhány sor után le is intette az extrém stílust képviselő férfit.

- Hirdetés -

Ezek után a versenyző szinte dührohamot kapott és apró darabokra törte gitárját, majd egy biztonsági ember vezette ki őt a színpadról. A mentorok a backstage-ben álltak, de ahogy meglátták, hogy a férfi közeledik, visszafutottak a stúdióba.

kiuldozte a studiobol a mentorokat a gitartoro festomuvesz image 03a54e72bcf837fe045cbb194052 16 9 Újabb botrány az X-Faktorban - A zsűri kimenekült a stúdióból

A nézők állva tapsoltak, amikor László végre elhagyta a stúdiót.

Íme Hörcher László botrányos produkciója:

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!