Újabb, megdöbbentő titkot láttak napvilágot Berkiék házasságából

Megosztás

- Hirdetés -

Nyolc hónapja távozott az élők sorából Magyarország legmegosztóbb médiaszemélyisége, Berki Krisztián. Azóta számtalan érdekesség látott napvilágot a néhai közszereplő életéből. Itt egy újabb…

kep 2023 01 06 133146634 Újabb, megdöbbentő titkot láttak napvilágot Berkiék házasságából

Berki számára fontos volt a családi béke. Ennek okán egy belvárosi szállodában húzta meg magát, hogy időt adjon közte és a felesége közti feszültség csökkenésére. Egyesek szerint a néhány hetes különlét jó hatással volt a kapcsolatukra. Ezt a Mexikóból posztolt fotókból lehetett kikövetkeztetni.

kep 2023 01 06 133221372 Újabb, megdöbbentő titkot láttak napvilágot Berkiék házasságából

Erre a nagy útra Mazsival ment, de állítólag voltak balhék… A médiaszemélyiség például feltételhez kötötte az észak-amerikai utazást.

- Hirdetés -

A Bors informátora szerint:

Azt mesélte napokkal az indulásuk előtt, hogy egy titoktartási szerződést akart kötni a feleségével, ezzel biztosítva magát, hogy gyermeke édesanyja semmilyen kompromittáló videóval nem él vissza. 

kep 2023 01 06 133205685 Újabb, megdöbbentő titkot láttak napvilágot Berkiék házasságából

Krisztián félt, hogy olyan felvételek is napvilágot látnak, amit nem szeretne. Mindig arról panaszkodott, hogy Mazsi szerint üldözési mániája volt a tudatmódosító szerek hatására. Bár a házasságukat is szerették volna megmenteni, bíztak benne, hogy távol Magyarországtól mindent rendezni tudnak, de nem sikerült. Aki ismerte őket közelebbről, pontosan tudta, hogy visszafordíthatatlan szintre lépett a kapcsolatuk – mesélte a neve elhallgatását kérő barát a Borsnak.

- Hirdetés -
kep 2023 01 06 133056276 Újabb, megdöbbentő titkot láttak napvilágot Berkiék házasságából

Ezt Krisztián édesanyja, Júlia is megerősítette.

A fiam semmit nem titkolt el előttem. Tudtam erről a szerződésről, még a tartalmát is megosztotta velem. Az üzeneteit máig őrzöm, ezt is. Mindent megpróbált, hogy ne durvuljon el nagyon a helyzet, ezért kényszerült erre a döntésre

kep 2023 01 06 133027182 Újabb, megdöbbentő titkot láttak napvilágot Berkiék házasságából

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!