Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Megosztás

- Hirdetés -

A lányok többsége már gyermekkora óta álmodik az esküvőjéről. Arról, hogy hol, körülbelül hány évesen és nem utolsó sorban, hogy milyen mesés menyasszonyi ruhában mondja majd ki a boldogító igent élete szerelmének. Természetesen minden esküvőt számtalan munkálat előz meg, hiszen rengeteg dolog van, amit ki kell választani, amit egyeztetni kell. A sok tennivaló ellenére a nők életében ez az egyik legszebb időszak. Éppen ezért fontos, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen a nagy napon.

disney hercegno eskuvoi tuha cosmopolitan e1506329770155 930x460 1 Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Az esküvői ruha kiválasztása talán a legnehezebb dolog, hiszen a menyegzőn mindenki a menyasszonyt nézi, így a kifogástalan külső a legfontosabb elvárás vele szemben. Ha még nem találtál rá arra a ruhára, amiben férjhez akarsz menni, akkor a Disney lehet segítségedre ebben. Azt mindannyian tudjuk, hogy jó pénzért megtarthatjuk esküvőnket Disneylandben, de nem ez az egyetlen húzás, amivel a mesegyáros magához csábíthatja rajongóit. Ezúttal egy esküvői ruhakollekcióval lepte meg az arákat. Minden egyes darabot a Disney-hercegnők ihlettek, de nem kell aggódnod, nem csupa habos-babos és giccses ruháról van szó. A kollekció tervezője az Allure Bridals, aminek tulajdonosa Kelly Crum. Kelly elárulta, hogy a menyasszonyok már gyerekkoruk óta csodálták a Disney hercegnőit, ez ihlette meg őt annyira, hogy létrehozza a mesebeli menyasszonyi ruha költeményeket.

Tizenhat ruha szerepel a kollekcióban, amiket Amerikában, Kanadában és Angliában lehet megvásárolni. A kollekció minden darabja egy-egy Disney hercegnő nevét viseli és stílusban illeszkednek is hozzájuk. Tüll, organza, selyem és csipke is bőven található a ruhákon. Az áruk azonban az eget súrolja, ugyanis közel 370 ezer forintnál kezdődnek, de ennek dupláját vagy háromszorosát is elérhetik. Cikkünkben a Disney hercegnők ihlette esküvői ruhákból hoztunk el nektek kilencet.

- Hirdetés -

Ariel

ariel Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Aranyhaj

aranyhaj Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Aurora

- Hirdetés -
aurora Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Belle

belle Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Hamupipőke

hamupipoke Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Hófehérke

- Hirdetés -
hofeherke Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Jázmin hercegnő

jazmin Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Pocahontas

pocahontas Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney

Tiana

tiana Hercegnők ihlette lélegzetelállító esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő a Disney
- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!