Így buliztak a fiatalok a ’80-as években – Ma már nem láthatsz ilyet

- Hirdetés -

Azzal mindannyian egyetértünk, hogy a mai szórakozóhelyek már köszönő viszonyban sincsenek a 20-30 évvel ezelőtti diszkókkal. Nincs is ebben semmi különös, hiszen minden változik. A divat, a technológia, a körülmények és persze a fejlődés megállíthatatlan. Ez a cikk leginkább azoknak lehet érdekes, akik még nem éltek a ’80-as években, hiszen a többiek jól tudják, milyen volt akkor a bulizás. Hogyan táncoltak a fiatalok, milyen zenéért voltak oda és így tovább.

Már önmagában az is vicces, ahogy akkoriban öltözködtünk, amilyen ruhákat viseltünk, a bajuszról és a dauerolt hajról már nem is beszélve. Nagy valószínűséggel, ahogy mi szórakozunk ezeken a régi felvételeken, a mai fiatalok is ugyanúgy fognak nevetni magukon néhány évtizeddel később.

A következő videofelvétel 1986-ban készült egy balatonberényi diszkóban. A hangulatfelelős DJ Wagner, a tömeg táncol és eszméletlen buli kerekedik. Nem is szaporítjuk tovább a szót, ezt látni kell!

- Hirdetés -

Marcaliban sem volt kisebb a siker.

Ahogy Keszthelyen sem.

Mit szólsz hozzá? Visszamennél az időben?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!