10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

- Hirdetés -

Amikor meghalljuk azt a szót trehány vagy igénytelen, akkor általában zsíros hajú, koszos körmű, ruhájú, ember jut eszünkbe, viszont a slamposság nemcsak ennyiben merül ki. Rengeteg olyan dolog van, ami a legápoltabbnak tűnő hölgyeknél is jelen van, gondolunk itt a szappanmaradványos gyűrűre, piszkos készülékekre, vagy akár egy rendetlen kocsira. Sok részlet van, amin bizony a legtöbben elbuknak és észre sem veszik. Annak érdekében, hogy semelyik nő ne tűnjön ápolatlannak és igénytelennek, elkészítettük ezt a cikket, hogy tudják mire kell odafigyelni a mindennapok során.

1, Rendetlen, piszkos cipő

Annak érdekében, hogy a lábbeli és a ruházat hosszú életű legyen fontos, hogy vigyázzanak rájuk. A ruháknak mindig tisztának és friss illatúnak kell lenniük és ugyanez vonatkozik a cipőkre. Sokan viszont figyelmen kívül hagyják a talp részt, ami egy idő után nagyon piszkos és szennyezett lesz. Ha nagyon sok kosz halmozódik fel a cipőn, akkor egy idő után nagyon igénytelen lesz, ezért érdemes néhány percet arra fordítani, hogy megtisztítsák.

- Hirdetés -
1 11 10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

2, Alapozó a hajban

Amikor a nők sietnek vagy valamilyen oknál fogva késésben vannak, akkor kénytelenek mindent gyorsított tempóban csinálni… igen még a sminkelést is. Persze ilyenkor nem várt balesetek történhetnek, amik teljesen elkerülik a figyelmüket. Gondolunk itt összerúzsozott fogakra, vagy alapozós hajra, fejbőrre. Annak érdekében, hogy ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe és ne szólják meg őket érdemes minden indulás előtt belenézni a tükörbe.

2 11 10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

3, Nagyon lenőtt körmök

- Hirdetés -

Előfordul, hogy a rohanó mindennapok során a nőknek nem mindig jut ideje arra, hogy elmenjen körmöshöz. Ezzel csak az a probléma, hogy a nagyon lenőtt köröm illetve a sok letapadt bőr igénytelenné teszi a kezeket. Még ha nem is tudnak azon nyomban elmenni szakemberhez, legalább a letapadt bőr eltávolítására oda kellene figyelni.

3 11 10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

4, Félig kihullott műszempillák

A szempillák állapotára is bizony oda kell figyelni, hiszen a szem a lélek tükre, és ha egy részletbe hiba csúszik akkor az egész kompozíció rossz lesz. Általában a szem közepénél hullik ki a legtöbb pilla ezért, ha észreveszik érdemes elmenni a szakemberhez, hogy kijavítsa, újra rakja, töltse a szempillákat. Ha sokáig húzzák halasztják, azzal nem igazán nyújtanak kecsegetető sem szép látványt.

- Hirdetés -
4 10 10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

5, Szappan a gyűrű alatt

A legtöbb nő nagyon ritkán veszi le a gyűrűt kézmosás során, ami azt eredményezi, hogy a szappan maradék kerül a gyűrű alá, ami bizony ki tud látszódni és kicsit sem nyújt szép, esztétikus látványt. Az ilyen kellemetlen helyzet elkerülése érdekében célszerű inkább folyékony szappannal kezet mosni.

5 8 10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

6, Blokkok és nyugták hada a pénztárcában

A legtöbb ember vásárlásnál magával viszi a nyugtát, hogy leellenőrizze mennyibe kerültek valójában a vásárolt termékei, illetve az esetleges termékcsere miatt is zsebre vágják, tárcába rakják. Viszont, amikor már ömlesztve vannak a lejárt, alig olvasható blokkok, akkor a pénztárca bizony úgy nézhet ki, mint Narnia. Ha ezt valaki véletlenül észreveszi, akkor hanyagság, lustaság, igénytelenség jut először az eszébe. A hölgyeknek oda kell figyelnie arra, hogy csak olyan dolog legyen tárcájukban, táskájukban, amire valóban szükségük van.

6 8 10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

7, Rossz fehérnemű viselése

Olykor a nem megfelelő fehérnemű viselés teszi tönkre a megjelenést. Sokan nem is gondolják, hogy hány tényezőnek kell megfelelni fehérnemű választáskor. Például minden esetben olyan melltartót kell választani, aminek színe nem üt át a ruhadarabon és mintája sem látszik át.

shopping for bras 10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

8, Vasalás nyomai a ruhán

Attól, mert valaki sokat vasal az nem jelenti azt, hogy jól is csinálja. Ez azt eredményezi, hogy a ruhák „vasalva” is rendetlenek maradnak. A látható ráncok elkerülése érdekében, célszerű kifordítva vasalni, illetve ellenőrizni, hogy azokat milyen hőfoknak kell kitenni.

7 8 10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

9, Kozmetikai termékek palettáka a kézfejen

A hölgyek úgy szokták megállapítani, hogy milyen egy adott kozmetikai termék színi, hogy rákenik a kézfejükre. Vannak, akik egy egész színskálát felfestenek magukra és véletlenül magukon is felejtik. Ez viszont nem jó dolog, mivel nagyon rosszul néz ki. Annak érdekében, hogy ne tűnjenek igénytelennek és hanyagnak teljes mértékben el kell magukról ezeket a maradványok távolítaniuk.

8 8 10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

10, Piszkos mobiltelefon és kiegészítők

Az emberek napi szinten több órán át is használhatják, tapogathatják mobiltelefonjukat, amivel csak az a baj, hogy nemcsak baktériumok kerülhetnek rá, hanem piszok is. Ha sokáig nincsenek tisztítva a készülékek, tokok, egyéb kiegészítők akkor a kosz egyre feltűnőbb lesz rajtuk. Egy ronda, koszos eszköznél pedig nincs is kiábrándítóbb, főleg ha az egy hölgyé. De ugyanez vonatkozik az elszíneződött, régi tokokra is. Amint észreveszik, hogy már nem az igazi a megjelenése, célszerű lecserélni.

9 8 10 aprónak hitt dolog, amitől minden nő trehánynak tűnik

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!