10 biztos jele annak, hogy egy lány kihasznál téged

Megosztás

- Hirdetés -

Voltál már úgy, hogy beleszerettél egy lányba és egy idő után azt vetted észre, hogy egyre jobban össze vagy zavarodva? Elképzelhető, hogy a lány csak kihasznál? Vegyük sorjába a jeleket!

1. „Saját teret” akar.

Tipikus eset, amikor pár napig keres, pár napig pedig szinte egyáltalán nem. Lehet, hogy nem érted a viselkedését és próbálsz magyarázatot keresni. Sajnos ilyenkor benne van a pakliban, hogy amikor épp nem keres, egy másik sráccal van. Ennek általában az a magyarázata, hogy nem tud – vagy nem akar – dönteni. Ha ez a helyzet, a legjobb, ha megpróbálsz elszakadni tőle.

- Hirdetés -

2. Barátként viselkedik

Az a lány, akik barátként kezel, például hozzád bújik, megölel, de semmi több, egyértelműen kihasznál. Közli, hogy túl gyorsan történnek a dolgok, erre ő még nem áll készen. Ezek a lányok, akik szigorúan a barátzónában tartanak, pedig tudják, hogy te többet szeretnél, egyértelműen kihasználnak téged és az érzéseidet.

3. Nem ismernek a barátai

- Hirdetés -

Amikor egy lány kihasznál, nagy eséllyel nem fog bemutatni a barátnőinek sem. Tipikus eset, amikor találkozol vele és a baráti társaságával, de egyikőjük sem tudja, hogy ki vagy.

4. Nem a pasijaként mutat be

Ez az egyik legegyértelműbb jel. Gondolj csak bele: ha mindig csak egy barátként mutat be, akkor egyáltalán nem szerelmes beléd.

- Hirdetés -

5. Nincs meggyőződve a kapcsolati státuszotokról

Lehet, hogy valóban össze van zavarodva és nem tudja, hogy hányadán is álltok, mivel még nem biztos magában, vagy épp most szakított a pasijával – vagy éppen még nem. Ha tényleg szeretne téged, akkor nem lenne oka kételkedni. Könnyen lehet, hogy ebben az esetben is van egy másik srác a képben. Ha ez a helyzet, akkor ebben a szituációban valószínűleg te leszel a vesztes. Sanszos, hogy csak arra használ, hogy kitöltse veled az űrt, amit akkor érez amikor a másik srác nincs ott.

6. A bonyolult szerelmi életéről mesél

Sokszor előfordul, hogy amikor találkoztok, az idő nagy részében arról győzködöd, hogy a rossz dolgok amik vele történtek nem az ő hibái, stb, stb? Azok a lányok, akik pasikat használnak ki, többnyire a megerősítésért és az állandó „szeretettnek lenni” érzésért teszik. Lehet, hogy megromlott a kapcsolata és csak arra használ, hogy tartsd benne a lelket, vagy csak, hogy ajándékokkal halmozd el.

7. Csak akkor csókolózik veled, amikor ő akar

Annak reményében, hogy kicsit komolyabbra forduljon a dolog, elvitted egy romantikus vacsorára és a végén várod, hogy elcsattanjon egy csók. Ám nem fog, mivel nincs kedve. Mindig csak játszik veled és csak akkor hajlandó csókolózni amikor éppkedve tartja. Ő kezdi és ő is fejezi be, ahogy épp a szeszélye tartja.

8. Ő irányítja a „kapcsolatot”

Csak akkor keres, amikor épp szüksége van rád. Ezt akkor kezdik általában, amikor tudja, hogy az ujja köré csavart. Te azonban ne hagyd magad! Ha belemész ebbe a játékba, valószínűleg összetörve, zéró önbizalommal fogsz kijönni belőle.
Légy férfi és vedd a kezedbe az irányítást, merj nemet mondani és merj te kezdeményezni! Nincs veszteni valód: vagy komolyabban fog venni, vagy lelép.

9. Elvárja, hogy meghallgasd, de rád nem kíváncsi

Lehet, hogy olyan lányba zúgtál bele, aki csak a saját életéről és problémáiról beszél. Állandóan a „szemét” exéről mesél, akit persze csak azért csalt meg, hogy féltékennyé tegyen.
Ellenben amikor te szeretnél mondani neki valamit, láthatóan nem érdekli. Ásítozni kezd, vagy pl. a telefonjával kezd babrálni. Az a lány, aki csak magáról mesél és nem kíváncsi rád, nem szerelmes beléd. Te vagy a lelki szemetese és felvidítója.

10. Nem te vagy az egyetlen

A pasik kihasználása szinte mindig, a bonyolult kapcsolatról való panaszkodással kezdődik. A lány aki bejön lehet, hogy már jár valakivel és minden egyes beszélgetéssel egyre jobban bírjátok egymást. Szeret találkozni veled, élvezi a veled töltött időt és mindig alig várja a következő alkalmat. De nem akarja otthagyni a barátját, nem hajlandó szakítani vele. Panaszkodik, hogy nem boldog vele, de semmit nem tesz ez ellen.
Ha ezeket a jeleket tapasztalod, akkor nagy eséllyel csak kihasználnak, így jobb ha azelőtt kiszállsz, mielőtt összetöri a szíved. Ja és ne aggódj miatta, nyilván van más tartalék pasija is, akivel ugyanezt játssza, majd ők megvigasztalják!
Nem feltétlen azért teszi ezt, hogy téged bántson, sokkal inkább arról van szó, hogy a saját boldogsága mindennél fontosabb neki.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!