10 dolog, amit a férfiak szeretnek a női testen

- Hirdetés -

Mindenki tisztában van azzal, hogy a szépség szubjektív dolog így minden ember számára más és más szép. Ennek ellenére, mind a női mind a férfi nem számára vannak olyan külső és belső dolgok, melyek még szebbé és vonzóbbá varázsolják az adott illetőt. Jelenlegi cikkünkben azokat a női külső tényezőket gyűjtöttük össze nektek, melyekért a férfi nem egyenesen rajong. De, hogy mik is lehetnek ezek pontosan? Nos, gyertek és tartsatok velünk. Valószínű ti is egyet fogtok ezekkel a pontokkal érteni.

1, Reggeli hajkorona

A legtöbb nő bizony úgy is kezeli a haját mint egy koronát, vagyis annak mindig tökéletesen kell állnia. Míg a nők a rendezettséget szeretik, addig a férfiak pont, hogy azt preferálják, ha kedvesük haja egy kicsit olyan, mint a szénaboglya. Nem tudjuk ez miért van, de az biztos, hogy szinte az összes férfi odáig van ezért.

- Hirdetés -

2, Smink nélküli arc

A legtöbb nő nem igen szereti saját megjelenését smink nélkül, aminek az lehet az oka, hogy nem hisznek abban, hogy természetes megjelenésük is ugyanolyan szép, mint a sminkes. A férfiak viszont pont, hogy az agyon makeupolt lányokat nem szeretik, mert egy az, hogy soknak érzik a festéket a másik az, hogy elrejti a nők igazi valóját. Arról nem beszélve, hogy olyan, mintha a nőnek két különböző arca lenne.

3, Pici alhas

- Hirdetés -

Akadnak hölgyek, akik bizony rengeteget dolgoznak azért, hogy teljesen lapos hasuk legyen például rendszeresen eljárnak edzeni, felüléseket végeznek, futnak…stb. Viszont akadnak olyan hölgyek, akik genetikailag képtelenek arra, hogy lapos hasat varázsoljanak maguknak. Ez amúgy nem probléma, ugyanis a férfiak amúgy is jobban kedvelik azokat a hölgyeket, akiknek van egy pici pocija. Szerintük ez nagyon vonzó.

4, Ráncok az arcon, testen

A nők ki nem állhatják, ha egy aprócska ránc is megjelenik rajtuk, mert akkor egyből úgy könyvelik el magukat, mintha öregek lennének, pedig ez nem igaz. Vannak mimikai ráncok, amik fiatal korban is megjelennek de ez e természet rendje. Sok nő nem is gondolja, de a férfiak odavannak a picike ráncokért, amik arcukon, testükön vannak, mert elmondásuk szerint sokkal különlegesebbek.

- Hirdetés -

5, Szeplős arc

A férfiak valamilyen oknál fogva, oda meg vissza vannak a szeplős arcú, testű hölgyekét. Ez azért is fura, mert a legtöbb szeplős nő ki nem állhatja, hogy úgy néz ki, mint egy pulykatojás. Viszont a férfiak egyszerűen imádják, egyfajta szexepilnek tartják és szinte nem tudják levenni róluk a szemeiket. (Vannak olyan nők, akik emiatt szándékosan kitetováltatják arcukat)

6, Meztelen lábak

A férfiak totál el vannak varázsolva akkor, mikor párjuk meztelen lábakkal közlekedik a házon, lakáson belül. Pontosan nem tudják megmondani, mi oknál fogva tartják ezt vonzónak, azt viszont egyöntetűen állítják, hogy nagyon szép látványt nyújt nekik, főleg akkor, ha még lábujjhegyen is mászkálnak.

7, Fehéren maradt területek nyáron

Sok nő egyszerűen ki nem állhatja, ha nyáron bizonyos testrészeik, testük területei fehérek maradnak, ilyen például a bikini alatti területek. Ők leginkább a „Ha már lúd, legyen kövér” elv szerint szeretnek barnulni. A férfiak viszont azért tartják vonzónak ezeket a fehéren maradt testtájakat, mert ezeket csak és kizárólag ők nézhetik meg az érintett hölgyön. Ez pedig izgalommal tölti el őket.

8, Formás idomok

Tuti, a legtöbb nő itt arra gondol, hogy a férfiak azt szeretik, ha egy nőnek hatalmas idomai vannak, ám ez nem igaz. Tény és való, hogy szeretik legeltetni a szemeiket rajtuk, de a valóságban ők a tenyérben kényelmesen elférő típust részesítik előnyben. Arról nem beszélve, hogy a kisebb formák sokkal tovább maradnak feszesek, ami még szebb látványt nyújt.

9, Puha bőr

A puha, selymes bőr a fiatalságot szimbolizálja, és a férfiak egyszerűen imádják simogatni az ilyen bőrrel rendelkező nők testét. Teljesen odavannak érte, ami nem is csoda, hiszen nincs is kellemesebb érzés annál, mint mikor szerelmük lábait, karjait elkezdik simogatni miközben mellettük fekszenek.

10, Bónusz: és ha már arról beszélünk, hogy mit szeretnek a nők testén, akkor bizony ide tartozhat még a fehérnemű is. A pasik imádják, ha fehérneműben látják kedvesüket főleg akkor ha ez a ruhadarab még nőiesebbé teszi őket. Nem kell kifejezetten tangába lenniük, de illik a mamabugyi fazonokat kerülni, mert az lelombozza őket.

Egyetértetek urak?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!