10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham – Életvitelének komoly következménye lett

Megosztás

- Hirdetés -

Chanelle Hayes 2007-be szerepelt a Big Brotherscímű műsorban, ahol két dolgot szeretett volna elérni. Elsőként vékony szeretett volna lenni, másodszor pedig nagyobb idomokat szeretett volna. Nagyon tetszett neki, ahogy Victoria Beckham öltözködött, és úgy gondolta egy olyan testtel csodálatos élete lehetne.

Azt gondolta, ha úgy néz ki, mint ő, akkor boldog élete lesz, ám egy ilyen átalakulásnak komoly következményei vannak. Chanelle mentálisan nagyon rossz állapotba került. Túlságosan megviselte utána a sok figyelem, a férfimagazinok fotózása, és az állandó randizás.

6 11 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

34-es ruhamérettel 46,7 kilóval kerültem be a villába, de csak azért, mert roppant egészségtelen életmódot folytattam. Mikor főiskolára járt, reggelente elment az edzőterembe, hogy fittebb megjelenése legyen. Emellett fogyókúrás tablettákat vett be, mielőtt megebédelt. Ezután 60 hosszt úszott le az uszodában és délután újfent elment az edzőterembe.

- Hirdetés -

„Soha nem gondoltam, hogy ez abnormális viselkedés. Mindig elmentem a haverokkal, vacsoráztam, rengeteget ittam, ám az idő 80 százalékában korlátoztam az étkezésem.

181537310 817563425632921 534008558852370584 n 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

Soha nem voltam öntudatos a testemmel kapcsolatban. Nem zavart, ha bikiniben voltam, vagy ha az emberek fehérneműben láttak, de ez azért volt, mert mindig igyekeztem vékony lenni.”

A Big Brother után az étkezési szokásai egyre rosszabbak lettek. Mindenki, akivel Londonban lógott nála is kisebb és vékonyabb volt ezért nagydarabnak érezte magát. Ám ezt felfogta annak, hogy biztos a nem legális szerek miatt ilyen soványak. Ő azonban sosem akarta ezeket használni.

- Hirdetés -
8 11 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

„Szállodákban laktam, és egész nap nem ettem semmit. Ha éhes voltam, akkor megettem egy doboz paradicsomot csípős szósszal, aztán hashajtót vettem be.
Azt hittem, hogy a csodálatos életet készítek elő magamnak, de valójában mindig egyedül voltam, és nagyon magányos. 2009-re kiszálkásodtam és az izmaim is tónusosabbak lettek. 53 kilót nyomtam a mérlegen. Nem voltam ura a helyzetnek, és nem voltam büszke magamra.

Nem sokkal később terhes lettem a fiammal, Blakelyvel, aki most 11 éves. Én és az apja már nem vagyunk együtt, így egyedülálló anyuka lettem. Ekkor vettem észre először, hogy mennyire egészségtelen a kapcsolatom a testemmel. A szülés után azonnal diétára fogtam magam, és amint tudtam, kimentem futni a babakocsival.

2 21 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

Soha nem voltam boldog még akkor sem, amikor vékonyabb voltam, így nem tudom, miért erőltettem magamra, hogy újra az a vékony lány legyek, aki voltam. Még mindig nagyon elveszett voltam. 2011-re azonban újabb 8,6 kilót híztam. Ezután visszaköltöztem a nyugat-yorkshire-i Wakefieldbe, hogy a családom közelében legyek.

- Hirdetés -

Ekkor kezdtem el konkrétan zabálni. A gyorséttermi kajáktól kezdve a pizzáig, és a Krispy Kreme fánkokig. Minden evés után bűntudatom támadt, ezért újra hashajtót vettem be, vagy extrém testmozgást végeztem, miközben egy kisbabáról kellett gondoskodnom. Visszatekintve szégyellem magam.” – mondta.

1 25 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

2013-ban összejött Jack Tweeddel a Big Brother néhai sztárjának, Jade Goodynak az exével. Annak ellenére, hogy párkapcsolatban élt, boldogtalannak és magányosnak érezte magát. Ekkor nyúlt újra az ételhez.

„Lefektettem Blakelyt az ágyba, majd pizzát rendeltem és egy üveg cukros üdítőt. Leültem a kanapéra és ott fogyasztottam el TV nézés közben. Ezután továbbra is edzettem. mert az edzőterembe járás mindig is olyan volt, mint a terápia, de nem tudtam túltenni magam a szörnyű falásokon.”

10 7 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

Chanellnek 2014-re sikerült újra elérnie a 34-es ruhamáretet, miután szerződést kötött egy diétás tablettákat gyártó céggel. 4 hónap alatt 31 kilótól szabadult meg. A tabletták szedése közben túlzásba vitte a testmozgást és újra visszatért a paradicsomos kajákhoz, hogy vékony maradhasson.

Nem a pénzért csinálta, hanem azért, mert mélységesen elégedetlen volt önmagával és azzal, ahogy kinézett. Egy ideig ugyan boldognak érezte magát, hogy jól néz ki, de az életminősége rosszabb lett.

3 25 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

Állandóan kimerült volt, mindenkire haragudott. Egy szerencsétlennek érezte magát. 2016-ban tudta meg, hogy terhes a második fával a most 4 éves Frankievel, aki exétől Ryan Oatestől fogant.

91,1 kilót nyomott a mérlegen, mert az edzőteremben megsérült a háta és öt hónapig alig mozgott. Undorítónak érezte magát, melynek hatására eluralkodott rajta a gyorséttermi kajafüggőség. Mikor Frankie hathetes volt Chanell szakított Ryannel.

9 10 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

Meggyőzte magát, hogy azért eszik sok szemetet, mert azzal pénzt kereshet, de valójában ez nem volt igaz. Az igazság az volt, hogy képtelen volt abbahagyni. 2018-raeljutott arra pontra, mikor már egyáltalán nem törődött magával. 101 kiló lett és teljesen elvesztette a kontrollt.

„Nagyon sok szerződést ajánlottak fogyókúrás tablettákra vagy fogyókúrás programokra, de tudtam, hogy nem írhatom alá őket, mert nem tudtam távol tartani magam az ételtől. Az emberek azt hitték, hogy kapzsi vagyok, de már túl voltam a kontrollon, és a függőségem kezdett elhatalmasodni rajtam. Úgy döntöttem, hogy 2020-ban elmegyek egy gyomorszűkítő műtétre, miután 109 kilóra híztam.

191797658 496847671768781 6462132702900153102 n 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

Tudtam, hogy ez az egyetlen dolog, ami ki tudott volna szabadítani ebből a veszélyes spirálból. Egy évig otthon éltem, mint egy remete, szégyelltem kimenni, nehogy valaki meglásson. Az orvosok azt mondták, hogy a vércukorszintem a cukorbetegség jeleit mutatta, és a mentális egészségemet is megviselte. Undorodtam magamtól, amiért nem tudtam abbahagyni az evést.

Fáradtan mentem fel a lépcsőn, és állandó csípő- valamint térdfájdalomtól szenvedtem. A műtét után négy hétig folyadék diétán voltam, így a súlyom nagyon gyorsan lement. Hetente 63 és 82 kiló között változott a súlyom. Most 59 kiló vagyok 33 évesen és úgy érzem nemcsak a testem lett jobban, de a mentális egészségem is.

11 6 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

Még mindig vannak rossz napjaim. Nem szeretem a megnyúlt bőrömet, és szeretném, ha a 34F mellimplantátumaimat eltávolítanák, mivel most a térdemnél vannak, és úgy érzem, mintha üres zsákok lennének. Próbálom elfogadni a testemet. Néha persze azt érzem, hogy megfosztom a testem az ételektől, amelyeket szeretek.

Sokkal tudatosabb vagyok, abban, hogy mi kerül a gyomromba és milyen mennyiségben. Az emberek trollkodnak velem, azt gondolva, hogy az NHS fizette a műtétemet, ám én magánúton csináltattam egy Tonic nevű céggel.

13 4 10 évig hashajtózta magát, hogy úgy nézzen ki, mint Victoria Beckham - Életvitelének komoly következménye lett

Nem azért műttettem meg magam, mert lusta vagyok, vagy mert nem tudom, hogyan legyek egészséges. Függő voltam és erőtlennek éreztem magam. Szeretném, ha mások is tudnák, hogy nem csalnak vagy hagyják cserben magukat azzal, ha ezt megteszik – sőt inkább megmenthetik az életüket.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!