15 millió forintot költött a testére, hogy minden férfi megforduljon utána. Megérte?

- Hirdetés -

A tinédzser kor minden fiatal életében meghatározó időszaknak számít. A külső ilyenkor megy át a legnagyobb átalakuláson, ami persze nem az egyik napról a másikra történik. A fiúk sokkal könnyebben veszik az akadályokat, a lányok számára azonban ez egy nagyon hosszú út. Ezalatt az idő alatt sok bántást és csúfolódást is el kell viselniük mindaddig, amíg rút kiskacsából csodálatos hattyúvá válnak.

Felnőtt korára mindenki arra törekszik, hogy a megfelelő külső mellett személyisége is nagy mértékben formálódjon. Celine Centino ma egy 25 éves gyönyörű nő, akit rengetegen bántottak és gúnyoltak ki tini korában. Sok sérelem érte mind osztálytársai, mind pedig állandó környezete által. Gyermekkorában a kelleténél nagyobb volt a hátsója, elől deszka volt, arca pedig inkább hasonlított egy fiúéra, mint egy lányéra. Emellett pedig még a fogszabályzó is megkeserítette életét.

Celine több komplexustól is szenvedett, ugyanis korántsem volt megelégedve külsejével, ezt a tényt pedig mások állandó csúfolódása meg is erősítette benne.

- Hirdetés -

A lány hosszú idő után azonban megelégelte a csúfolódást és elszakadt nála a cérna. Az iskola elvégzése után munkába állt. Minden pénzt, amit megkeresett arra fordított, hogy addig műttesse magát, amíg nem lesz olyan, amilyen mindig is szeretett volna lenni. Belekezdett az egészségtudatos étkezésbe is, valamint rendszeresen sportolt is.

Tervei megvalósításának kezdetén azonban még nem rendelkezett akkora összeggel, hogy minden műtétjére elég legyen. Sminkelni kezdett, dekoratívabb ruhákat hordott, de hamar rájött, hogy ez egyáltalán nem elégíti ki vágyait.

Mára azonban már olyan külsőt tudhat a magáénak, amelynek a férfiak nem képesek ellenállni. Az utcán is állandóan megfordulnak utána. Celine elérte régen vágyott kinézetét, amely mindig is a legnagyobb célja volt.

- Hirdetés -

Jelenleg 153 ezer követője van közösségi oldalán, ami dekoratív és sokat mutató képeit látva nem is csoda. Rajongóinak száma napról napra növekszik, rengetegen követik nyomon a lány mindennapjait.

Szinte hihetetlen, hogy mire képes a mai orvostudomány. Amellett, hogy rengeteg pénzbe kerül a sok műtét, az emberek sokkal boldogabbak az átalakulást követően és szívesebben élik le úgy az életüket, hogy jól érzik magukat a bőrükben.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!