18 átlagos nő, akit egy belorusz fodrász varázsolt hollywoodi csillaggá

- Hirdetés -

Mindannyian rendszeresen járunk fodrászhoz, hiszen egy-egy frissítő hajvágás vagy festés után tele vagyunk önbizalommal és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Egy ügyes, tehetséges fodrász pedig nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy boldogan távozzunk a szalonból. Éppen ilyen Jevgenyij Zsuk, belorusz születésű stylist, aki ma már Moszkvában él és dolgozik. Szalonjában hajat vágnak, sminkelnek, ezáltal pedig olyan megdöbbentő átalakulásokon mennek keresztül a hölgyek, hogy királynőnek vagy hollywoodi csillagnak érzik magukat.

A legszélsőségesebb átalakulások elérése érdekében más területeken dolgozó szakemberek is erősítik Zsuk csapatát. Jevgenyij napjainkra rendkívül keresett stylist lett és többször szerepelt már az orosz televízióban is. Cikkünkben megmutatjuk legjobb munkáit, amelyeket látva te is azonnal elutaznál Moszkvába és Zsuk szépségszalonjába.

1.

- Hirdetés -

2.

3.

4.

- Hirdetés -

5.

6.

7.

- Hirdetés -

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!