20 ember, aki bebizonyítja, hogy a jó szándék még nem halt ki teljesen a Földön

- Hirdetés -

A szuperhősök köztünk élnek. Ők nem azok az emberek, akik köpenyt vagy valamilyen álruhát viselnek, mind ugyanolyan átlagosan néznek ki és viselkednek, mint mi. Ugyanakkor olyan tetteket hajtanak végre, amelyek különlegessé teszik őket. Cselekedetükkel jobbá teszik a világot úgy, hogy semmit nem várnak cserébe.

A következő összeállításban bemutatunk 20 embert, akik megmutatták, hogy létezik még önzetlen szeretet és együttérzés ezen a világon.

  1. Egy bátor norvég férfi a saját életét is kockára tette, hogy megmentsen egy fuldokló kis bárányt.

2. Micsoda önzetlen együttérzés? Ez a cica megérezhette, milyen amikor gondoskodnak róla.

- Hirdetés -

3. Egy fiatal srác kölcsönadta gitárját egy hajléktalannak helyi zenésznek hitelfelvétel céljából. Ez az arc mindent elárul.

4. Ez az ügyfél 200 dollárt adott egy szervernek, hogy meg tudja látogatni a fiát. Visszaszereztem az emberiségbe vetett hitemet.

5. A halálos tűzből mentette ki ez a tűzoltó a kiscicát.

- Hirdetés -

6. Egy nő beesett a vonat és a peron közé, az utasok pedig megemelték a járművet míg az asszonyt kiszabadították. A nő kisebb sérülésekkel megúszta a történteket. Ez ám az összefogás.

7. Valaki egy darab narancssárga szalagot helyezett a járda szélére, hogy könnyebb legyen megállni rajta, valamint senki ne essen el benne.

8. Ez az anya focimeccs közben megóvja kisfia bőrét a leégéstől.

- Hirdetés -

9. Egy lány eladta plüssállatait, hogy segíthessen azokon az élő állatokon, akiknek szüksége van rá.

10. Ez a srác egyik szemére vak, így olyan kiskutyát választott, ami szintén nem lát az egyik szemére.

11. Ez a 89 éves nagymama körülbelül 450 darab takarót kötött menhelyi kutyák számára, hogy télen ne fázzanak.

12. Ez a férfi összeszedte a strandon lévő összes cigaretta csikket. Sokan példát vehetnének róla.

13. Egy hurrikán sújtotta területen egy ember ingyen áramot adott azoknak, akik a mobiljukat szerették volna feltölteni.

14. Ez a tanár minden elismerést megérdemel.

15. Egy idős ember a szakadó esőben próbált eljutni az autójáig. Egy Wendy alkalmazottja esernyőt ragadott, és oda kísérte az idős úrt.

16. Ez a biztonsági őr mindennap segít ennek a 94 éves második világháborús veteránnak kiszállni a tolószékből és betenni azt a csomagtartóba.

17. Ez a tanár egy csodálatos ember. Számítógép nélkül próbál megtanítani mindent osztályának a Microsoft Word-ről.

18. Házilag készített születésnapi torta. A szándék a lényeg.

19. Az egyik hallgató gyermekével ment az iskolába, aki sírni kezdett. A professzor ura volt a helyzetnek. Megnyugtatta a babát és folytatta az órát.

20. Ez az ember észrevette, hogy a kézifék nem működik, így cipőjével ékelte ki a jármű kerekét, hogy ne gurulhasson el, és hogy tulajdonosa ugyanott találja autóját, ahol hagyta. Ez ám az önzetlen segítség.

Ezek az emberek megmutatták a világnak, hogy mennyit adhat egy ember a másiknak, vagy egy kis állatnak úgy, hogy nemcsak, hogy nem vár viszonzást, hanem örömmel tölti el, ha segíthet másokon.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!