23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Megosztás

- Hirdetés -

Valóban megcsal ? Melyek azok a ismertetőjegyek , amelyek egyértelműen erre adnak következtetést. Tudni , hogy melyek azok az apró jelek, amelyekre érdemes odafigyelni elengedhetetlenek mindkét fél részéről. Az egyetlen dolog , ami sokkal rosszabb annál, mint a megcsalás, az az , hogy ha nem tudunk róla, hogy megtörténik-e vagy sem.

Oda-vissza jojózni azon , hogy helyesek-e az érzéseink , esetlegesen hamisan megvádolni a partnerünket, aztán azon görcsölni , hogy vajon emiatt mit gondol majd rólunk, nem csak a társunkra nézve bántó és megalázó hanem saját magunkkal szemben is.

Olykor az igazság kiderítéséhez gyakran már a profi nyomozókat meghazudtoló képességek felsorakoztatására is szükségünk lehet, de ne felejtsük el közben megtartani az erkölcsi határokat, és tartsuk tiszteletben a párunk magánszféráját. Kerüljük el a másik fél telefonjában vagy keresési előzményeiben való keresgélést, a telefonhívásainak kihallgatását vagy a barátaitól való kérdezősködést.

- Hirdetés -

Tartsuk azonban szem előtt, hogy az egyetlen valódi módja annak , hogy bizonyosságot kapjunk ha szembesítjük a társunkat az igazsággal.

De addig is, itt egy kis segítség. Az alábbiakban összegyűjtöttünk nektek néhány gyanús jelet, piros zászlót, amire érdemes odafigyelni.

  1. Feltűnően sokat beszélget valaki mással.
c60a3b1e f17f 4e75 80af 5e366497f012 shutterstock 1136881685 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Talán ez a legegyértelműbb jele annak ha a barátnőd megcsal.

- Hirdetés -

Folyamatosan chat-el vagy levelezik egy új pasival ? Akkor valószínűleg több van a háttérben mint szimpla barátság. Mindenesetre tartsd szem előtt, hogy hacsak nem egy szemtelenül szemérmetlen megcsalóról van szó, ezt nem teszi majd olyan egyértelműen , hogy egyből felismerhető legyen.

2. Gyakran vált témát, hogy egy bizonyos személy szóba kerül.

when not to tell her that you love her 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Segítségre van szükséged ahhoz, hogy kiderítsd beszélget-e a párod egy konkrét személlyel ? Az egyik legegyszerűbb módja annak , hogy megtudd a választ , ha megfigyeled a reakcióját amikor az illető szóba kerül.

- Hirdetés -

Ha megpróbál egyből témát váltani, netalántán feltűnően ingerült lesz vagy gyanúsan már-már természetes ellenesen érdektelenül vagy elutasítóan viselkedik akkor előfordulhat , hogy vaj van a füle mögött.

3. Gyakran elfoglalt, nem elérhető , de nem osztja meg veled, hogy merre járt.

women traveling alone in Costa Rica 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Ha bizonyítékot keresel , arra, hogy valóban megcsalnak-e, első számú jel , a gyanús levelezgetés mellett, a kiesett időszakok , amelyekkel nem tud elszámolni. Ez akkor a legfeltűnőbb ha korábban rengeteg szabad ideje volt, illetve a napja minden apró részletét megosztotta veled , most pedig hirtelen elfoglalt és nem is köti az orrodra a napi rendjét.

4. Mindig dolgozik.

2132901 workingwoman 1578482365 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

A legegyszerűbb módja , hogy lecsillapítsák a 3. pontban vázolt furcsa viselkedés támasztotta gyanút , hogy a munkára fogják. Ne dőljünk be. Vizsgáljuk meg a kérdést egy kicsit alaposabban. Min dolgozik a párunk ennyit ? Előléptetést kapott? Kivel dolgozik együtt?

5. Furcsa indokokkal távozik.

before you leave the house 800x400 1 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Ha nem munka ürügyén van távol akkor épp egy barátnak van szüksége rá, de a részletek itt is homályosak, és ha erőlteted ingerült lesz.

6. Új barátokra tesz szert.

JustFriends 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Új barátokat találni mindig jó dolog, de ha a párod egyre több időt tölt egy teljesen új baráti társaságban , akkor ideje aggódni.Ha új emberekkel lóg , akkor annak valószínűleg oka van , lehet az olyan egyszerű dolog is minthogy élvezi , hogy olyan társaságban van akikkel megegyezik az ízlésük, de utalhat arra is , hogy már nem akar időt tölteni azzal a személlyel aki otthon várja.

7. …. téged nem invitál, hogy ismerd meg az új barátait.

bigstock young man walking alone 49638674 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Ha nem hív téged is, hogy ismerd meg az új barátait , akkor valószínűleg valakit rejteget. Ha nem akar bevonni az új „életébe” , akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy mi lehet ennek a különálló életvitelnek a hátterében.

8. Gyakran elkalandozik.

shutterstock 564951913 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

A probléma talán nem az elfoglalt napirenden vagy a kimaradozásban mutatkozik meg , talán csak egyértelművé akarja tenni, hogy valahol máshol szívesebben lenne. Amikor együtt vagytok mindig úgy tűnik mintha valahol máshol járna. Nem mutat irányodba semmilyen érdeklődést, ehelyett azzal van elfoglalva , hogy mereven bámuljon maga elé. Ha a barátnőd érzelmileg már nem elérhető számodra, akkor bizony már gyanítható , hogy valaki más iránt érdeklődik.

9. …. és nem osztja meg veled a gondolatait.

distracted 2 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Lehetnek perzse annak is ésszerű és elfogadható okai , ha valaki elkalandozik, de ha visszautasítja azt, hogy megossza veled ezeket, akkor biztosra veheted , hogy valamit titkol.

10. A privát szféra megszállottja lesz.

Signs Your Girlfriend is Cheating Shes become obsessed with her privacy 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Korábban szó szerint mindent megosztott veled, talán még olyan dolgokat is , amiket nem is szeretnél tudni, Most pedig minden rejtélyes körülötte és ha rákérdezel megvádol , hogy nem tartod tiszteletben a privát szféráját és veszekedést kezdeményez. A legjobb védekezés a támadás. Vörös zászló.

11. A telefonját feltűnően nagy biztonságban tartja.

istockphoto 969155998 170667a 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Mindig nagyon gyanakvó ha rápillantasz a telefonjára. folyamatosan attól tart, hogy kihallgatod a telefonbeszélgetéseit vagy átnézed a telefonját ha elhagyja a szobát. Persze mindenkinek meg van a joga ahhoz, hogy a mobilját megtartsa saját magának, de ha valaki hirtelen a nap 24 órájában magánál tartja a mobilját , az kifejezetten gyanús.

12. Hirtelen nagyon féltékeny és gyanakvó lesz.

190506 jealous couple feelings ac 1111p 71fae24c3ead11b18c05f82991990b50 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Nem csak téged vádol féltékenységgel hanem ő maga az lesz, a kettő általában kéz a kézben jár egymással. A féltékenysége rengeteg különböző módon nyilvánulhat meg, kezdve attól , hogy kiakad minden nőre aki elsétál mellettetek az utcán, addig , hogy féltékenykedni kezd a munkatársaidra. De ne tévesszen meg a hirtelen megnőtt figyelme. Csak próbálja elterelni a gyanút saját magáról.

13. Jelentéktelen dolgok miatt kezdeményez veszekedést.

black couple fighting depressed black couple fighting depressed 108016292 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Ha nem féltékenység, akkor állandó nyaggatás .

Miért nem fordítasz több energiát a megjelenésedre ?
Miért nem segítesz többet a ház körül ?
Miért nézitek mindig azt a filmet amit te szeretnél ? Miért nem keresel jobban ? Mikor kezdesz karrierbe ? stb.stb.

A panaszok ezerfélék lehetnek , de mind egy dolgot jelent: a párod nem boldog.A kapcsolatotok nem elégíti ki őt. Ha a partnered nem boldog a kapcsolatban veled, akkor valószínűleg idővel máshol fogja keresni a kiteljesedését.

14. Nem vágyik arra, hogy a kapcsolatotok szintet lépjen.

3737111678 0014bf4a75 b 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Nem minden nő vágy álma a család a házasság vagy a gyermek, de ha párod korábban egyértelművé tette számodra, hogy szeretné ezeket a dolgokat, most mégis úgy tűnik, hogy nem vágyik arra, hogy ilyen szintre lépjen a kapcsolatotok , akkor az azt jelenti hogy elvesztette az érdeklődését irányodba.

15. Ritkábban mondja , hogy szeret.

low sex drive in women 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Nem is szükséges ezt a pontot jobban kifejteni. Ha korábban a párod gyakran kifejezte az érzéseit irányodba, és az utóbbi időben egyre kevésbé teszi, akkor az már rosszat sejtet.

16. Nem beszélget veled.

b33b9e 99efb48daad749bb99d75215cc6ee8bd mv2 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Itt nem csak a szeretetének a kifejezésére gondolunk, hanem bármiféle mélyebb kommunikációra. Egy kapcsolat akkor működik jól , ha közvetlen a kommunikáció mindkét fél részéről. Ha a barátnőd már visszautasít mindenféle kommunikációt , akár a legjelentéktelenebb témában is , hogy milyen filmet nézzetek este, annak biztosan oka van.

17. Gyakran kiöltözik de soha nem neked.

1642792 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Új ruhák, új cipők, új fehérnemű. Ha a párod hirtelen sok új ruhadarabot vásárol, de nyilvánvalóan nem neked mutatja be őket, akkor talán valaki más miatt szeretne jól kinézni.

18. Diétába vagy sportolásba fog, és nem kéri, hogy csatlakozz.

woman working out carousel 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

A 17. jel nyomán, ha hirtelen megszállottan változtatni akar a megjelenésén, akkor az gyanús. Talán valaki más miatt teszi.

19. Megváltozik a személyisége.

according to science changing your personality is possible 2 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Az emberek persze változnak az idő múlásával, de ha ez a változás extrém gyorsan következik be, akkor előfordulhat, hogy az illető valaki más hatása alá került.

20. Kerüli a szemkontaktust.

12 1470977256 eye contact1 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Rengeteg az igazság tartalma a mondásnak , miszerint a szem lélek tükre. Ha a barátnőd kerüli a tekinteted, akkor vagy elvesztette az érdeklődését irányodba vagy rejteget valamit.

21. Kerüli a fizikai kontaktust.

poa2q8usgk 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Nem mindenki van oda az ölelkezésért, de ha korábban szívesen bújt hozzád a kanapén egy film közben , vagy szerette fogni a kezed az utcán és most távolinak és ridegnek tűnik , azzal egy jelet küld feléd.

22. Nincs szenvedély vagy szeret a csókjaiban.

Signs Shes Cheating She kisses you without any passion 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

Valószínűleg nincs szükséged egy cikkre, hogy megmondja megcsal-e a barátnőd ha már egyáltalán meg sem csókol. Mint minden eddig felsorolt jel , ez is azt mutatja ,hogy a párod nem boldog kapcsolatban. Persze ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyből meg is csal , de minden bizonnyal problémáitok vannak, amelyeket meg kell oldani, vagy tényleg felmerülhet a megcsalás is.

23. már egyáltalán nem vonzódik hozzád.

low sexual desire 23 egyértelmű jel, ami arra utal,hogy a barátnőnk félrelép

És végül a legkényesebb téma. Milyen nemi életetek. Ha a kapcsolatotokban már nincs meg ez az összetevő akkor nagy valószínűséggel máshol keresi és kapja meg a párod a romantikus kapcsolnak ezt a részét.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!