5 gyakori hiba, amivel teljesen elrontod az első benyomást

- Hirdetés -

Azt mondják, az első 7 másodperc alatt eldől, hogy valaki szimpatikus-e vagy sem. Ha az a bizonyos valaki ebben a néhány másodpercben olyat mond, vagy tesz, mint ami például az alábbiakban is fel van sorolva, könnyen az emberek ellenszenvét válthatja ki.
Hogy te ne járj így, fontos, hogy tisztában legyél a legfőbb “szabályokkal”, amik az első találkozásnál érvényesek.

1. Valótlan dolgokat állítasz

Idővel minden hazugságra fény derül. Ha már az elején olyan dolgokat állítasz, amik nem igazak, az a későbbiekben nagyon kínos lesz, amikor visszaüt.

- Hirdetés -

2. Túl keményen próbálkozol

Ha túl intelligensnek vagy jó fejnek próbálod magad beállítani, az a beszélgetőpartnerednek úgy tűnhet, mintha azt próbálod éreztetni vele, hogy te mindenben jobb vagy nála.

3. Túl nyitott vagy

- Hirdetés -

Ha túl sokat beszélsz magadról anélkül, hogy lehetőséget adnál a másiknak arra, hogy ő is beszéljen magáról, könnyen kínos helyzetbe kerülhetsz.

4. Félsz a csendtől

Nyilván Te is tapasztaltad már, hogy milyen fárasztó és idegesítő olyan ember társaságában lenni, aki megállás nélkül, egyfolytában beszél, mintha kényszert erezne rá. Te ne legyél ilyen!

- Hirdetés -

5. Túl indiszkrét vagy

Érdeklődni a másik felől mindig jó dolog. Azonban ügyelj rá, hogy ne tegyél fel kínos kérdéseket, nehogy a beszélgetésből kihallgatás legyen.

Te mivel egészítenéd még ki a listát? Írd meg hozzászólásban!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!