7 barátnő egy félkész házat vásárolt, hogy hátralévő életüket együtt tölthessék

- Hirdetés -

Létezett egy sorozat Aranylányok címmel, amelyben négy barátnő úgy dönt, hogy nyugdíjazások után együtt élik le hátralévő életüket. Ez a történet hasonló a filmbeli nőkéhez. Itt hét kínai lányról van szó, akik a való életben megpróbálták ugyanezt. 580 ezer dollárért vásároltak egy csodálatos házat, és azt tervezik, hogy nyugdíjba vonulásuk után itt töltik majd mindennapjaikat.

Az ilyen álmok aligha válhatnak valóra, de miután az egyik kínai nő talált egy a célnak megfelelő házat Guangzhou külvárosában, végül gyümölcsözővé váltak terveik.

Már húsz éve ismerik egymást és már egy évtizede azon gondolkodnak, hogy együtt éljenek a nyugdíjba vonulás után. Együttesen 580 ezer dollárt gyűjtöttek össze, és végül megvették ezt a pazar házat.

- Hirdetés -

Az elhagyatott házat igazi kúriává alakították az összegyűjtött pénzből.

A ház három emeletes, erdőkkel és hegyekkel van körülvéve. A felújítás után gyönyörű otthonná vált.

A villa földszintjén közös tereket alakítottak ki, az emeleten pedig a hálószobákat helyezték el.

- Hirdetés -

A bútorok nagy részét Indiából és Marokkóból importálták. A ház belseje nagyon szép és aprólékosan kidolgozott.

Az átlátszó falak gyönyörű panorámát biztosítanak.

Mivel mindannyian a tea szerelmesei, beépítettek egy fából készült szép tea-pavilont, amelyet egy sétányon keresztül csatlakoztattak a házhoz.

- Hirdetés -

Noha a ház egy órán belüli útra található a legközelebbi várostól, azt gondolják, hogy soha nem fogják magányosnak érezni magukat. 

Ez a ház tényleg fantasztikusan néz ki, a lányok pedig biztosak abban, hogy igazán szép öregkoruk lesz ebben a gyönyörű házban és környezetben.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!