7 biztos jele annak, hogy a párod szakítani fog veled

- Hirdetés -

Mindenkivel megeshet, hogy megfordul a fejében, hogy párja talán már nem szereti őt annyira, mint pár hónappal vagy évekkel ezelőtt. Ebben az esetben lehet szó arról, hogy éppen egy hullámvölgyben vagytok, amit egyszer majd el tudtok hagyni. A rosszabbik verzió viszont az, hogy szerelmed már a szakításon töri a fejét.

Hét egyszerű jel megmutathatja neked, hogy mi jár választottad fejében. Ezekből biztos lehetsz abban, hogy nincs folytatása kettőtök kapcsolatának.

  1. Egyáltalán nem mondd el neked semmit, nem osztja meg veled életét.

Nem is olyan régen még mindent megbeszéltetek egymással. Elmondtátok egymásnak érzéseiteket, megosztottátok a történteket. De, ha észreveszed, hogy napok, sőt hetek telnek el anélkül, hogy a napi megszokott dolgokon kívül semmi másról nem beszéltek egymással, akkor nagy a valószínűsége a szakításnak.

- Hirdetés -

2. Egyáltalán nem figyel rád

Elfelejti a szülinapod vagy az évfordulótokat, esetleg egy olyan egyszerű dolgot, mint a bevásárlás, és egyáltalán nem is érdekli, ha ezt szóvá teszed, akkor biztosra veheted, hogy ő már félig kint van ebből a kapcsolatból.

3. Nincs tolerancia

- Hirdetés -

A párkapcsolat elején könnyen elnézitek egymás apró hibáit. Azonban, ha már egymást sem tudjátok tolerálni és emiatt állandóan veszekedtek, az nem jó ómen.

4. Ritkulnak a közös programok

Korábban szinte minden időtöket együtt töltöttétek, most egyre távolabb kerültök egymástól. Semmit nem csináltok együtt, nem mentek sehova, sőt jobban érzitek magatokat, ha a másik nincs is jelen.

- Hirdetés -

5. Kevesebb lesz a testi kontaktus

Ebben az esetben nem csak az intim pillanatokról beszélünk, hanem elég egy ölelésre vagy egy csókra gondolni. Ha ezen érintkezési formák száma csökken vagy esetleg teljesen megszakad, akkor egyáltalán nincsenek rendben a dolgok.

6. Csak te kezdeményezel

Ha csak te vagy az, aki közös programokat szervez vagy csak próbálsz összebújni kedveseddel, de ő nem partner ebben, akkor az szintén egy intő jel lehet számodra.

7. Nem látod vele a jövődet

Ha egyáltalán nem hallod beszélni a jövőtökről, házatokról, a családalapításról, amiről esetleg korábban már beszéltetek, de most teljesen ellene van, akkor szembe kell nézned a tényekkel, ennek az egésznek nincs semmi értelme.

Mit tehetsz?

Bizonyos jelek nem feltétlenül jelenthetik a kapcsolatotok végét, főleg, ha azt érzed, hogy szeret téged. Gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy milyen probléma áll a háttérben, az egyetlen jó megoldás, ha leültök beszélgetni. Tisztába tehetitek a dolgokat, így a gyanakvás nem emészt fel teljesen. Soha nem szabad szó nélkül elmenned a problémák mellett, hanem kérdezd meg párodat, hogy mi bántja. Mert lehet, hogy túl sok mindent belelátsz abba, amibe nem is kellene.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!