78 COVID tesztje lett pozitív. Egy éve karanténban van

- Hirdetés -

Manapság már a legnagyobb természetességgel mondják az emberek, hogy karanténba kerültek. Pár évvel ezelőtt, el sem tudtuk volna ezt képzelni. Hogy mégis mennyi időt tölthetünk karanténban? Egy hét, kettő vagy talán 10 nap. Ezek viszonylag rövid időszakok, könnyen átvészelhetjük.

Ám nem mindenki ilyen szerencsés. Egy férfin 78 tesztet végeztek el, és egytől-egyig mindegyik pozitív lett. Szinte biztos, hogy ez az első ilyen eset a COVID-19 járvány során.

teszt

Muzaffer Kayasan 56 éves, török állampolgár. 2020. novemberében rosszul lett, letesztelték és pozitív lett. Folyamatosan romlott az állapota, így kórháza kellett szállítani. Óriási volt a rémület, de szerencsére két hét elteltével enyhültek a tünetek, így haza is engedték. Tudta, hogy otthon kell maradnia karanténban, hosszabb folyamat, amire teljesen felépül. Ekkor még nem gondolta, hogy innentől kell szembe néznie az igazi megpróbáltatásokkal.

Sajnos folyamatos rosszullétek léptek fel nála, így többször vissza került a kórházba. Igazi rémálom vette kezdetét, ugyanis vagy a kórtermekben feküdt és ápolásra szorult, vagy otthoni karanténját töltötte. Összesen kilenc hónapig volt kórházban, öt hónapot pedig karanténban.

Ma már több mint egy év eltelt a megfertőződés óta, de a férfi szervezetében még mindig megtalálható a vírus. Nem csak hogy megtalálható, minden egyes teszt pozitív eredményt mutat. Összesen 78 tesztet végeztek el rajta, és mindegyik ugyanazzal az eredménnyel zárult.

- Hirdetés -
78 COVID tesztje lett pozitív. Egy éve karanténban van

Emiatt folyamatosan meghosszabbítják a karanténját, így nem tud érintkezni másokkal. Rokonai időnként meglátogatják és minden találkozás után tesztelik őket, eddig az összes alkalommal negatív lett a családtagok eredménye.

Ez azt jelenti, hogy az 54 éves férfi, már nem jelent veszélyt másokra.

„Az a legszörnyűbb, hogy nem tudok rendesen érintkezni a családtagjaimmal, csak meg szeretném őket ölelni. Nem látom, hogy hogy nőnek fel az unokáim. Nem ugyanolyan videóhíváson keresztül látni őket.”

43e28bbd bd85 ec11 8109 a0369f7d1486 78 COVID tesztje lett pozitív. Egy éve karanténban van

Az orvosoknak az az álláspontja, hogy akik valamilyen súlyos betegségben szenvednek vagy le van gyengülve a szervezetük, azok nehezebben szabadulnak meg a vírustól. Muzaffer ebbe a csoportba tartozik, ugyanis leukémiával küzd. Az ő szervezetükben sokkal hosszabb ideig kimutatható a vírus és az is lehet, hogy véglegesen nem fog tudni megszabadulni tőle a szervezete.

Mivel lelkileg borzalmasan megviselték a történések és a bezártság, változtatnia kell. Megkereste a török hatóságokat, abban bízva, hogy megoldást találnak ebben a kilátástalan helyzetben. Azóta is várja a válaszukat.

- Hirdetés -

Ha érdekelnek további cikkek a Covid-19-el kapcsolatban, akkor kattints IDE.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!