A 2 éves kisfiú búcsúbulit szervez a szemétszállítónak, akit a legjobb barátjának tart

- Hirdetés -

A legtöbb kisfiú rajon a tűzoltóautókért, rendőrökért vagy éppen a szemétszállítókért. A Ross család legfiatalabb gyermeke, Deacon Ross egész héten a szemétszállítás időpontját várja. Sőt, akkora szerencséje volt, hogy még egy szemét szállító alkalmazottal is sikerült összebarátkoznia. Döbbenetes, hogy a kisfiú milyen csillogó tekintettel nézi az eseményeket.

szemétszállító

A szemétszedő akivel összebarátkozott, Oladele Olurunrinu, akit csak O’Dee-nek szólítanak. Minden pénteken jönnek a Ross családhoz összeszedni a szemetet. A kisfiú pedig minden péntek reggel az ablak előtt toporog, hogy mikor rohanhat már végre ki, hogy üdvözölje kedvenc barátait.

Deacon édesanyja, Summer elmondta, hogy amikor megkérdezi valaki a kisfiútól, hogy ki a legjobb barátja, akkor azt kiabálja, hogy: „Oooo, Deeee!”

„A kisfiam annyira rajong az új barátjáért, hogy azt is kitalálta, hogy a leendő testvérét is így nevezzük el.”

A szemétszállító cég alkalmazottai is mondták, hogy mindig látták a kisfiút, ahogy várta őket a házuk előtt. Elmondásuk szerint nagyon kedvelték a kicsit, aranyos volt ahogy csodálkozva nézte az embereket és a szállítóautót.

- Hirdetés -
kuk A 2 éves kisfiú búcsúbulit szervez a szemétszállítónak, akit a legjobb barátjának tart

A Ross család sajnos hamarosan elköltözik egy nagyobb házba, úgyhogy többet nem ők fogják tőlük vinni a szemetet. Így O’Dee és Deacon nem valószínű, hogy fognak még találkozni.

„O’Dee! Ő jön! Jön, jön. Szedjük össze a szemetünket!”

A legutolsó alkalommal, amikor várták a szállítást a költözésük előtt, a kisfiú nagyon izgatott volt. Szerette volna, hogy tartsanak egy búcsú bulit. Anyukája is meg szerette volna hálálni az alkalmazottak kedvességét, így eldöntötte, hogy teljesíti a gyermek kívánságát. Külön kis ajándék csomagokat készítettek, cukrokkal, csokikkal és édességekkel. Deacon alig várta, hogy végre átadhassa a kis csomagokat!

kkk A 2 éves kisfiú búcsúbulit szervez a szemétszállítónak, akit a legjobb barátjának tart

O’Dee elmondta, hogy nagyon fognak hiányozni neki a Ross gyerekek. Az édesanyának könnybe lábadt a szeme, annyira aranyosan viselkedett a kisfiú.

- Hirdetés -

A szemétszállító autó sofőrje elmondta:

„Az a napunk fénypontja, amikor a csillogó tekintetű kisgyerekek kijönnek megnézni minket. Mindig beszélgetünk velük egy kicsit, megnézik közelről az autót, gyakran hoznak uzsonnát vagy üdítőt. Nagyon kedvesek! A legtöbben azt mondják, hogy az autó megeszi a szemetet.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!