A 3 leghűtlenebb és a 3 leghűségesebb csillagjegy: Te melyik vagy?

Megosztás

- Hirdetés -

Az asztrológusok szerint vannak olyan csillagjegyek, akik gyakrabban csalják meg a párjukat, mint a többiek. Természetesen létezik a másik oldal is, akik a végletekig hűségesek. Lássuk…

Hűtlen csillagjegyek

kep 2022 12 31 110413551 A 3 leghűtlenebb és a 3 leghűségesebb csillagjegy: Te melyik vagy?

KOS

Fontos nekik, hogy legyen rózsaszín köd, de amint az múlni látszik, úgy engednek közelebb magukhoz másokat. Előfordul, hogy félrelépnek és képesek ezt el is titkolni. Nála nagyon fontos, hogy a kapcsolat lángja mindvégig életben maradjon.

kep 2022 12 31 113806887 A 3 leghűtlenebb és a 3 leghűségesebb csillagjegy: Te melyik vagy?

IKREK

Szeretnek flörtölni és szerintük az élet arra való, hogy habzsoljuk. Csinosak, így folyton udvarlók lengik körül. Nehezen állnak bele egy komoly kapcsolatba. Fontos, hogy a párja mentálisan is helyt álljon mellette. Szüksége van az izgalmas beszélgetésekre.

- Hirdetés -

SKORPIÓ

Nagyon szenvedélyes csillagjegy. Ragaszkodó típus, de ha a másik fél kezd érdektelenné válni, akkor azt hiszi, hogy elmúlt az illetőben a szerelem. Erre megsértődik, amire jön a bosszú.

HŰSÉGES CSILLAGJEGYEK

kep 2022 12 31 113106044 A 3 leghűtlenebb és a 3 leghűségesebb csillagjegy: Te melyik vagy?

BIKA

Csak akkor vág bele egy kapcsolatba, ha tényleg komolyan is gondolja. Ha valakivel együtt van, akkor nem dobja el az egészet. Kitart a végsőkig. Minden erejével azon van, hogy megoldja a problémákat. Szeretik az őszinte beszélgetéseket.

SZŰZ

Logikusan gondolkodik, ezért számára a megcsalás nem pálya. Értelmetlennek gondolja. Nem oldja meg a problémákat, hanem csak többet teremt ha valaki félrelép. Nyílt, egyenes ember.

- Hirdetés -
kep 2022 12 31 113703073 A 3 leghűtlenebb és a 3 leghűségesebb csillagjegy: Te melyik vagy?

BAK

Szorgalmas, őszinte. Mindenben próbál megfelelni és a maxiumot nyújtani. Nem akarja megbántani a párját. Néha nagyon nyers, de jobb ez, mint a mismásolás. Csak akkor lép ki egy kapcsolatból, ha tuti biztos, hogy nem működik. Az érzelmi hűtlenség nem az ő világa.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Via

- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!