A 32 éves szűz lány elmagyarázza, miért tartogatja magát az igazinak

- Hirdetés -

A vegán Youtuber csillag elmondta, hogy miért szűz még mindig 32 éves kora és annak ellenére, hogy erős szexuális kisugárzással rendelkezik. 

Kristina Carrillo-Bucaram, akit a közösségi médiában a FullyRawKristina-ként ismernek, legutóbbi videójában, amelyet valójában két évvel ezelőtt készítettek Balin, amikor ő 30 éves volt, felvázolta azon döntését, hogy miért tartogatja magát a megfelelő személynek.

Ezen a héten ünnepelte másfél éves évfordulóját barátjával, Cash-sel, akivel együtt is élnek, de ennek ellenére ő még mindig érintetlen.

- Hirdetés -

Kristina végül úgy döntött, hogy megosztja videóját, mert végül készen állt a történet elmesélésére, és azt hitte, hogy ez segíthet másoknak, akik úgy érzik, hogy a társadalom túl nagy nyomást gyakorol azokra, akik még nem állnak készen a szexuális együttlétre.

Kristina, aki ecuadori és libanoni, azt mondta, hogy nagyon ortodox keresztény családban nőtt fel és „mindig helyesen cselekedett”.

„Még mindig fenntartom ezeket a hiedelmeket, ápolom és szeretem őket” – mondta.

- Hirdetés -

Visszatekintve Kristina azt mondta, hogy nagyon fiatal volt, amikor először lett szerelmes.

„Odaadom az életemet ennek az embernek, akit még mindig nagyon szeretek” – magyarázta. „Mert én nem tudtam elképzelni nagyobb ajándékot férjemnek, mint az egyetlen dolgot, amelyet soha senki más nem kapott meg tőlem.”

A lány elmondta azt is, hogy a nők gyakran ragadnak le olyanok mellett, akik folyamatosan kényszerítik őket az együttlétre.

- Hirdetés -

„Függetlenül attól, hogy még mindig tartom magam a házasság érdekében, számomra az a követelmény, hogy akinek odaadom szüzességemet, azzal biztonságban kell, hogy érezzem magam. Szeretném érezni, hogy mély kapcsolatban vagyok vele és szeretjük egymást” – tette hozzá.

Azt mondja számára ez csak szexuális tevékenység lenne, de ez az ő tisztasága, egy része a lelkének, amit nem adhat oda bárkinek.

Nemcsak a táplálkozása tiszta, hanem ő is. Mindaddig várni fog, amíg nem érzi úgy, hogy elérkezett idő és a megfelelő személy a beteljesedésre.

„A társadalomban most annyira nagy nyomás van, hogy legyél valaki, de nem kell, megcsinálnia azokat a dolgokat, amelyekre még nem állsz készen – írta. „Ez az üzenet mindenkinek szól, minden férfi, minden nő számára” – fejezte be mondanivalóját a fiatal lány.

A mai világban nagyon furcsának tűnhet nekünk Kristina tisztasága, de ő azt mondja, ha többen gondolkodnának így, később mindenki sokkal boldogabb lenne.

Te mit gondolsz erről?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!