A férfi kétszer győzte le a rákot, ezt követően pedig még a lottót is megnyerte

- Hirdetés -

Az Oregon államban élő Stu MacDonald elmondhatja magáról, hogy mára a világ legszerencsésebb embere lett. A férfinek kétszer is sikerült túlélnie a rákot, szeptember hetedikén pedig még a helyi lottót is megnyerte, melynek főnyereménye 4,6 millió dollár, azaz körülbelül 1,3 milliárd forint volt.

Az oregoni lottózó, ahol Stu vette a nyertes szelvényt, megerősítette a hírt, miszerint a férfi náluk vásárolta meg azt. Stu egy összegben, készpénzben vette fel a nyereményt.

Az Ashley’s Café tulajdonosa még csak nem is sejthette, hogy náluk lapul a több millió dollárt érő szelvény. Most viszont abban reménykedik, hogy a hír hallatán többen is megfordulnak nála a jövőben, mint eddig bármikor. A kávézó a nyereményből egy százalékos részesedést is kapott, amiért ők árusították a nyertes tikettet.

- Hirdetés -

Stu a nagy nyeremény előtt is rendszeresen lottózott, eddig azonban nem túl sok sikerrel. A felesége aznap reggel azzal a jókívánsággal indította útnak, hogy hozza el a nyertes szelvényt. Ez végül így is lett.

Nagyon szerencsés fickó vagyok. Kétszer túléltem a rákot és itt vagyok. Ez elképesztő” – mondta a friss lottónyertes.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!