A férfi megmutatta a világnak élete egyik legkellemetlenebb pillanatát, amikor egy nyálkövet húz ki a szájából

- Hirdetés -

Brandon Douglas, egy Bahreinbe vezényelt tengerészgyalogos egy napon különös fájdalmat érzett a szájában. Elmondása szerint körülbelül öt napja valamilyen kemény dolgot vett észre az állkapcsában. Reggeli után úgy érezte, hogy valami húzódik a szájában. Ekkor a férfi a fürdőszobába ment, megragadta mobiltelefonját, hogy megnézze és rögzítse a szájában lévő furcsa, idegen dolgot. A felvétel egy hatalmas nyálkövet rögzített, amely kijön a szájából.

A telefon felvételének megtekintése után felfordult a gyomra – mesélte a férfi. Brandon közzétette a videót, amelyet azóta több, mint 200 ezren láttak.

- Hirdetés -

Egy fogorvos elmondása szerint, a kő folyamatosan fejlődik, és csak pár nap elteltével vehető észre, majd távolítható el.

Douglas öt nap után tudta eltávolítani szájából a nyálkövet, amely ennyi idő alatt jól látható méretűvé fejlődött.

A nyálkő eltávolítása fájdalommal is jár, főleg, ha már akkora méretű, mint amilyen a férfi szájában fejlődött. A videón jól látszik, ahogy a hosszú, fehér kő kilóg a férfi szájából. Brandon az ujjaival húzta ki a követ, ezután pedig nyelvével ellenőrizte, hogy minden darabját sikerült-e kiszednie. Ezután a mosogatóba dobta azt, majd felnyögött.

- Hirdetés -

„Ez a dolog öt napig kínzott. Fájdalmas volt, hisz elég mélyen helyezkedett el, körülbelül tíz másodpercig tartott mire kihúztam a mirigyből, emellett pedig már túl kemény is volt” – mondta Douglas.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!