A férfiak horoszkópja elárulja, hogy miért lépnek ki egy párkapcsolatból

- Hirdetés -

Csillagjegyük elárulja, hogy miért hagyják el a legtöbbször a párjukat az erősebb nem képviselői…

  1. Nyilas

A Nyilas jegy szülötte szabad szellemű és álmodozó típus, aki nagyon rosszul viseli, ha valaki megfosztja szabadságától. Hamar képes továbblépni, ha azt veszi észre, hogy társa nem támogatja őt. Így, ha valaki meg szeretné tartani Nyilas jegyű párját, jobban teszi, ha teljes mellszélességgel mellette áll és támogatja őt álmai megvalósításában.

2. Bika

- Hirdetés -

A Bikák rosszul tűrik a hazugságokat, mivel nagyon ragaszkodó típusok, emellett pedig türelmesek is. Könnyen elüldözheted magad mellől, ha nem vagy hozzá őszinte. Ha megvan rá az okuk, könnyen felkapják a vizet, de idővel megnyugszanak. Viszont, ha hazugságon kapják párjukat, nagyon nehéz újra a bizalmukba férkőzni.

3. Vízöntő

Legfontosabb számára szabadságának megőrzése. Élete minden területén kreatív energiáját használja, ehhez pedig folyamatosan szüksége van új tapasztalatok szerzésére, társaságra és kalandokra is. Ne várja el tőlük senki, hogy otthon üljenek, mert nem fognak. Ha viszont megkapják a várva várt szabadságot, akkor minden párjukkal töltött pillanatot emlékezetessé tesznek.

- Hirdetés -

4. Skorpió

A Skorpió igazi nyughatatlan típus, nem is viseli el, ha valaki irányítani akarja őt. Tanácsokat persze lehet neki adni, de azt is csak a kellő óvatossággal. Az irányítást semmilyen körülmények között nem szabad átvenni tőle, mert azonnal futásnak ered, visszatér szabadságához.

5. Bak

- Hirdetés -

A Bak nagyon megfontolt és előre tervező személyiség. Komoly kapcsolatot csak olyan emberrel tud elképzelni, akiben látja gyermekei édesanyját is. Ha túl spontánnak talál téged, vagy te úgy érzed, hogy inkább a mának élsz, akkor biztosan nem egymásnak teremtett benneteket a sors. A bakok ragaszkodó és mély érzelmeket tápláló férfiak.

6. Ikrek

Az Ikrek igazi társas lény, aki nagyon rosszul viseli, ha állandóan egyedül kell lennie, mert ő nagyon is vágyik a társaságra. Nem várhatod el tőle, hogy lemondjon a kalandokról és a társadalmi életről, mert akkor biztosan nem marad veled sokáig. Nagyon hűséges típus, de mindig szüksége van valamilyen bonyodalomra, ami feldobja mindennapjait.

7. Szűz

A Szüzek nagyon precízek, ezért a szétszórtsággal és a hanyagsággal könnyen fel lehet őket bosszantani. Egy ilyen egyszerű példa, mint hogy nem készülsz el időben, felidegesítheti, ha pedig állandóvá válik, hogy ígéreteidet csak később vagy egyáltalán nem tartod be, biztosra veheted, hogy el fog hagyni.

8. Halak

A Halak mindig megfontoltan halad, soha semmit nem siet el. Ezért, ha sürgetni próbálod, vagy állandóan nyomás alá helyezed, kapcsolatotok nem lesz hosszútávú. Érzelmi világa meglehetősen összetett, mindig, minden helyzetben megtalálja a probléma megoldását.

9. Mérleg

A Mérleg férfi számára rendkívül fontos az intimitás, nem is annyira annak mennyisége, mint minősége. Ha kapcsolatotok olajozottan működik, akkor a Mérleg férfi éreztetni fogja boldogságát, de ellenkező esetben nem tud kiteljesedni, ezért máshol keres majd kalandot.

10. Oroszlán

Az Oroszlánokkal nem mindig egyszerű az élet, mert nagyon hiúak, valamint túl sokat várnak el párjuktól. Mindenképp kerüld azokat a helyzeteket, amelyek féltékenységet váltanak ki belőle, mert hamar megsértődik, ha pedig önérzetük sérül, tovább is fog állni.

11. Kos

Ennek a csillagjegynek a szülöttei sokszor fejjel mennek a falnak. Párjuknak nem szabad túl óvatosnak lennie, mert azzal elveszik a Kos kedvét mindentől. Egy kicsit visszafoghatod ugyan, de ne ess túlzásba, mert hamar olajra lép majd.

12. Rák

A Rák számára nagyon fontos a család. Kapcsolataikban rendkívül kitartóak, de ugyanakkor érzékenyek is. Nagy szükségük van párjuk támogatására. Ezért, ha mellette állsz, ő is kitart majd melletted, de ha folyamatosan piszkálod és elégedetlenkedsz, akkor nem fogja jól érezni kapcsolatotokban.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!