A kétgyermekes édesanya zúzódásokkal és törött bordával ébredt az utcán – Sokkot kapott amikor kiderült, hogy mi történt vele

- Hirdetés -

Régen a fiatalok nem voltak annyira kiszolgáltatott állapotban, mint manapság, mikor minden sarkon történik valami rossz. Persze az is elképzelhető, hogy a régmúlt idők tinédzserei, fiataljai esetét nem kapta fel a média, ezért nem sikerült tudomást szerezni róluk. Most viszont a csapból is az folyik, hogy kinek az italába, mit tettek, kivel mit követtek el idegen emberek és a többi. Pontosan ezek miatt félnek a szülők elengedni a fiatal felnőtt gyermekeiket az éjszakába, nehogy valami történjen velük. Mostani posztunkban egy olyan nő esetét hoztuk el, akit már közel sem lehet tininek nevezni mégis megtörtént vele a baj.

5 A kétgyermekes édesanya zúzódásokkal és törött bordával ébredt az utcán - Sokkot kapott amikor kiderült, hogy mi történt vele

A 42 éves Maria Beckwith kétgyermekes édesanya Newcastleben italozott az egyik barátjával, ami annyira elfajult, hogy reggel komoly sérülésekkel a testén ébredt. A sunderlandi anyuka úgy véli, hogy az italába tehettek valamit a bárpultnál, mert gyakorlatilag nem emlékszik arra, hogy mi történt vele.

Csak az rémlett neki, hogy a bárpultnál áll, italozik, majd hirtelen szédülni kezd, annak ellenére, hogy nem ivott sokat. Órákkal később ébredt fel az utcán. Egyszer csak azon kapta magát, hogy nagyon fáj a teste és amikor alaposabban megvizsgálta magát látta, hogy tele van fekete és lila foltokkal. Fogalma nem volt arról, hogyan kerülhetett oda, vagy, hogy épp mi történhetett vele.

6 A kétgyermekes édesanya zúzódásokkal és törött bordával ébredt az utcán - Sokkot kapott amikor kiderült, hogy mi történt vele

„Talán rossz metróra szálltam fel, és ezért bolyongtam Newcastle utcáin. Nem tudtam mi történik. Arra emlékszem, hogy jól éreztem magam és táncoltam, majd egy óra múlva azt sem tudtam, hol vagyok.” – mondta.

- Hirdetés -

A barátaival próbálta összerakni a képet, mi történhetett vele. Maria azt mondta, hogy Newcastle-i St James’ metróállomáson szállhatott le, de elájult, és az utcán ébredt fel fejsérüléssel és monoklival. Telefonja segítségével megállapított merre van, majd a helyzetét elküldte egy barátjának, aki azonnal taxiba ült, hogy elmenjen érte.

3 1 A kétgyermekes édesanya zúzódásokkal és törött bordával ébredt az utcán - Sokkot kapott amikor kiderült, hogy mi történt vele

Mikor másnapra sem múlt el a fájdalma úgy döntött, hogy kórházba megy. A sunderlandi Királyi Kórház orvosai különböző vizsgálatokat végeztek rajta, és megállapították, hogy a fején ért ütésen kívül, eltört egy bordája és további zúzódások vannak a testén, beleértve a szemét is.

1 1 A kétgyermekes édesanya zúzódásokkal és törött bordával ébredt az utcán - Sokkot kapott amikor kiderült, hogy mi történt vele

Maria ki szerette volna deríteni, hogy adtak-e neki valamilyen tudatmódosító szert, de az orvosok szerint már túl sok idő telt el, ezért nem lehet megállapítani. A Mercedes Benz értékesítési munkatársa az elmúlt négy hetet otthon töltötte, hogy kiheverje a történteket, és meggyógyuljanak a sérülései. Állítása szerint még mindig állandó fejfájástól és szédüléstől szenved, ami kicsit aggasztja.

2 A kétgyermekes édesanya zúzódásokkal és törött bordával ébredt az utcán - Sokkot kapott amikor kiderült, hogy mi történt vele

„Biztosra veszem, hogy nem lesz ilyen ájulásom és nem zavarodok ennyire össze ha nem tesznek valamit az italomba.” – mondta.

Maria október 6-án jelentette a Northumbria rendőrségnek a történteket, ám elmondta, hogy csak négy héttel később kezdtek el a rendőrök nyomozni az ügyben. Úgy gondolja, hogy a rendőröknek és a városi szórakozóhelyeknek többet kellene tenni a tudatmódosítás kezelésének érdekében.

„Megerősíthetjük, hogy bejelentést kaptunk egy nőtől, aki aggódik amiatt, hogy október 2-án, szombaton Newcastle-ben egy éjszakai szórakozás során illegális szereket adtak neki. Számos nyomozási irányt azonosítottunk, és a nyomozás jelenleg is folyamatban van.” – mondta a Northumbria Police szóvivője.

- Hirdetés -
4 A kétgyermekes édesanya zúzódásokkal és törött bordával ébredt az utcán - Sokkot kapott amikor kiderült, hogy mi történt vele

„Proaktívan felügyeljük az éjszakai gazdaságot, és a Cloak hadművelet részeként külön rendőrök járőröznek, hogy megvédjék azokat, akik kiszolgáltatottak lehetnek, és célba vegyenek mindenkit, aki bűncselekményt akar elkövetni. Együttműködünk partnereinkkel és az engedélyesekkel is, hogy a város továbbra is az egyik legbiztonságosabb hely maradjon az éjszakai szórakozás szempontjából. Arra bátorítunk mindenkit, akinek aggályai vannak, vagy úgy gondolja, hogy tudatmódosító szer áldozata lett, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden beérkező bejelentést kivizsgálunk és elkötelezettek vagyunk az áldozatokkal való együttműködés és támogatás mellett.” – folytatták.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Tartalomjegyzék

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!