A közösen töltött éjszaka után SMS-t kapott a férfitól – Erre a brutálisan őszinte vallomására nem számított

- Hirdetés -

A mai világban sajnálatos módon már nem olyan egyszerű ismerkedni, mint évekkel, évtizedekkel ezelőtt. Az emberek annyira függnek az elektronikus eszközeiktől, az internettől és a közösségi oldalaktól, hogy már nincs igényük arra, hogy elmenjenek bárokba, szórakozóhelyekre, arra, hogy szimplán a barátokkal lógjanak. Régen mindenki orrba-szájba a baráti társaságával volt valamilyen vendéglátó egységben, ahol új emberekkel ismerkedtek meg és esély volt egy-egy új párkapcsolat kibontakozására.

1 A közösen töltött éjszaka után SMS-t kapott a férfitól - Erre a brutálisan őszinte vallomására nem számított

Ma már mindenki az interneten, különböző randi appokon keresztül próbál ismerkedni és párt találni magának, ami jóval nehezebb, hiszen sok a kamu profil, illetve a megtévesztő felhasználó is, aki hazugságokat hord össze a bemutatkozó szövegében. Cikkünk főszereplője is egy ilyen appon keresztül próbált párra lelni. Megismerkedett egy férfival, akivel meg is beszéltek egy randit, majd olyan jól haladtak a dolgok, hogy végül a férfi lakásán kötöttek ki. Miután együtt töltötték az éjszakát, és másnap a nő hazament egy furcsa SMS-t kapott a férfitól.

2 A közösen töltött éjszaka után SMS-t kapott a férfitól - Erre a brutálisan őszinte vallomására nem számított

Az üzenet tartalma annyira ledöbbentette, hogy fogalma sem volt mit válaszoljon rá. Az internet népéhez fordult segítségért, hogy adjanak neki tanácsot mit kellene most tennie. Az üzenet így szólt:

- Hirdetés -
3 A közösen töltött éjszaka után SMS-t kapott a férfitól - Erre a brutálisan őszinte vallomására nem számított

Nem tudom mit válaszoljak egy üzenetre, amit egy „úriembertől” kaptam, akivel tegnap éjjel voltam. Tanácsot kérek, hogy mi lenne a legmegfelelőbb válasz erre az üzenetre.” – állt a bejegyzés elején.

4 A közösen töltött éjszaka után SMS-t kapott a férfitól - Erre a brutálisan őszinte vallomására nem számított

„Eh, ez szörnyű nekem és valószínűleg neked is. Biztos vagyok benne, hogy ez tönkreteszi a kapcsolatunkat, és utálni fogom magam érte, de őszintének kell lennem. Fizikailag nem vagy az esetem. Igazából a karcsú nőkhöz vonzódom. Nem tehetek róla, sajnos ez a tapasztalatom.

Megértem, hogy ez fáj neked. De hidd el – szégyellem magam, hogy egyáltalán felhoztam egy ilyen témát. Nem szeretném, ha a férfiaknak joguk lenne megszabni a nőknek, hogyan nézzenek ki. Szóval ne érts félre: nem kérem, hogy fogyj le. De tudnod kell, mi van a lelkemben.

- Hirdetés -

Ezen kívül nem látok más ellenjavallatot arra, hogy randizzunk. Főleg nem olyanok miatt, amelyek felett nincs befolyásunk. Tudom, hogy az ilyen szavak ijesztőek lehetnek egy nő számára, de én ilyen vagyok. Az őszinteség a legfontosabb számomra.

5 A közösen töltött éjszaka után SMS-t kapott a férfitól - Erre a brutálisan őszinte vallomására nem számított

A hölgy bejegyzése alatt többnyire obszcén megjegyzések, vélemények jelentek meg.

„Írd vissza neki, hogy ő is tökéletes számodra, egy apróságot leszámítva. A kis méretéről van szó, mert neked a bőkezűbb férfiakra van ízlésed.” – állt az egyik kommentben.

- Hirdetés -
depositphotos 274445730 stock photo woman show finger size small A közösen töltött éjszaka után SMS-t kapott a férfitól - Erre a brutálisan őszinte vallomására nem számított

„Sürget téged, hogy fogyj le? Ha igen, akkor a helyedben nem folytatnám a kapcsolatot egy ilyen bunkóval. Sokkal többet érsz.” – írta egy másik hozzászóló.

Töröld az üzenetet, és tiltsd le a számát. Valószínűleg visszaír, hogy túlreagálta a dolgot és sajnálja, de hidd el egy ilyen ember nem érdemel második esélyt.” – fakadt ki a harmadik.

Te mit tanácsolnál neki? Mit kellene válaszolnia erre az üzenetre?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!