A lány örökbe fogadott egy kutyát, amiről kiderült, már régen is az övé volt

- Hirdetés -

A pennsylvaniai Nicole Grimes egy szívmelengető történetet osztott meg közösségi oldalán. Amikor tíz éves volt, nagymamája egy kiskutyával ajándékozta meg őt, a pomerániai törpespicc keveréket Nicole azonnal megszerette.

A kiskutya a Chloé nevet kapta. Ő és gazdája elválaszthatatlanok voltak. Nicole édesapja azonban új állást kapott, így a kutyát nem tarthatta meg a kislány. Négy évet töltöttek együtt Chloéval, de meg kellett válnia kis barátjától, így egy adoptálással foglalkozó állatvédő szervezethez vitték őt.

Sok év telt el mióta a család elköltözött, Nicole-nak már saját családja lett. A nő az interneten észrevett egy posztot, amelyben egy Chloé nevű idősebb kutyusnak kerestek szerető otthont. Mivel a kutya nagyon hasonlított egykori kedvencére, egy percig sem gondolkodott azon, hogy örökbe fogadja-e őt.

- Hirdetés -

Néhány Chloéval töltött nap után, bebizonyosodott, hogy megérzése nagyon jó volt. A kutya ugyanaz, amivel gyermekkorában annyit játszott és amivel igaz barátok voltak. Nicole sírva fakadt, amikor ráébredt, Chloé már régebben is az övé volt. Állatorvoshoz vitte, aki leolvasta a benne lévő chipet, ami végleg bizonyította, hogy imádott társára talált rá ismét.

Nicole sohasem gondolta volna, hogy egyszer még újra látja kedvencét. Most már biztos benne, hogy semmi sem választhatja el Chloétól.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!