„A lányaim idősebbek, mint a feleségem, mégis anyának szólítják…” – 33 év közöttük a korkülönbség, elmondásuk szerint szeretik egymást…

- Hirdetés -

Feleségével együtt osztja meg véleményét Jonathan Eubanks az interneten. Elmesélik történetüket, hogyan találkoztak egy buliba. Illetve azt is, hogy hogy lett szerelmes nagypapaként egy még csak 21 éves lányba.

1 I married woman 33 years my junior and her parents were livid "A lányaim idősebbek, mint a feleségem, mégis anyának szólítják..." - 33 év közöttük a korkülönbség, elmondásuk szerint szeretik egymást...

Jelenleg Jonathan 57 éves a lány, Roxana Eubanks pedig 24 éves. Egyáltalán nem zavarja őket a 33 év korkülönbség, így 2021 nyarán össze is házasodtak. Imádták ezt a napot, minden tökéletes volt, csak egy dolog volt, ami elrontotta. Roxana szülei nem vettek részt az ünnepségen, hiszen ők mélységesen elítélik ezt a kapcsolatot, óriási problémának tartják a köztük levő korkülönbséget.

Jonathan elmesélte, hogy természetesen aggasztja őket a családi viszály, rosszul esik nekik, hogy a szülők képtelenek elfogadni a helyzetet, de most már csak erősíti őket a sok gyűlölködő megjegyzés.

A férfi videójáték fejlesztőként dolgozik és két lánya van, akik idősebbek Roxánánál, illetve Jonathan 10 évvel idősebb, mint felesége édesanyja. A férfi mégis azt mondja, hogy nem lehetnének boldogabbak.

- Hirdetés -
lany "A lányaim idősebbek, mint a feleségem, mégis anyának szólítják..." - 33 év közöttük a korkülönbség, elmondásuk szerint szeretik egymást...

Gyakran megnézik őket az utcán, bármerre mennek, értetlenkedő tekintetekkel találkoznak.
„Az elején Roxanat borzasztóan zavarta a helyzet, de én mindig csak annyit mondtam, hogy: Hadd nézzenek! Amióta összeházasodtunk, ő is sokkal magabiztosabb, megbékélt a csodálkozó tekintetekkel. A házasság tényleg megerősítette benne, hogy komoly ami köztünk történik, és már tudja, hogy nem kell attól félnie, hogy elhagynám. Az esküvő előtt rettegett Roxána, hogy az utolsó pillanatban lemondom, és ő szégyenkezhet a családja előtt” – meséli a férj.

A pár első találkozása Kaliforniában volt, 3 évvel ezelőtt. Jonathan akkor már elvált férfi volt, és beköltözött abba az épületbe, ahol a fiatal lány is lakott. Egy lakók számára rendezett partin találkoztak először.

Mikor Jonathan visszaemlékezett első találkozásukra, elmesélte, hogy mennyire jól érezte magát a lánnyal, és milyen jól el tudott vele beszélgetni. „Annyira tájékozott volt a legtöbb témában, azonnal láttam, hogy nagyon okos lány.” Elmondása szerint eddig mindig az idősebb hölgyek társaságát kedvelte, de Roxana valahogy más volt, teljesen egy hullámhosszon voltak.

fiatlany "A lányaim idősebbek, mint a feleségem, mégis anyának szólítják..." - 33 év közöttük a korkülönbség, elmondásuk szerint szeretik egymást...

Két héttel később árulta el a lány valódi korát. Jonathan nagyon meglepődött, hogy még csak 21 éves a lány. Gondolta, hogy fiatal, de azt hogy ennyire, azt nem.

- Hirdetés -

Roxana hamarosan végzett klinikai pszichológus lesz. Hamar szerelmes lett a férfiba, ő az első komoly kapcsolata. Nagyon fontos számára, hogy Jonathan családja elfogadja.

A férfi lányai akik 33 és 36 évesek, nagy szeretettel fogadták Roxanat. Sokszor találkoznak, és jó kapcsolatot ápolnak.
„Ő volt az első lány, akit elfogadtak a gyermekeim. Elég furcsa a helyzet, ugyanis a lányok most anyának szólítják a fiatal Roxanat, ő pedig lányaimként szokta emlegetni őket. De leginkább olyanok, mintha csak testvérek lennének.” – mesélte el Jonathan.

fiatallany "A lányaim idősebbek, mint a feleségem, mégis anyának szólítják..." - 33 év közöttük a korkülönbség, elmondásuk szerint szeretik egymást...

A pár mindenképp szeretne még legalább egy közös gyermeket, ugyanis Jonathan nem akarja megfosztani ettől a lányt.
„Sokan azt mondják, már túl öreg vagyok apának, és nem fogok tudni foglalkozni vele. De én úgy gondolom, ez nem igaz. Sose volt fizikai munkám, a testem nincs elfáradva. Úgy osztom be az időmet, ahogy akarom, én már elértem amit szerettem volna. Lesz időm vigyázni a gyerekre, amíg a feleségem a karrierjét építi, amire nekem is kellett anno összpontosítanom. Így most igazi apja lehetek ennek a leendő kisgyermeknek.” -mondta Jonathan büszkén.

A pár TheBlendedGap néven indított egy TikTok csatornát, itt mutatják be a kapcsolatukat. Rengetegen érdeklődnek, már 25 ezer fős követőtáboruk van. Jonathan elmondta, mi a legfontosabb számára. „Ezt az egyet kértem a feleségemtől a csatorna elindítása előtt, hogy ne a tipikus gazdag öreg férj meg az eltartott kislány legyünk. Nem szeretném mutogatni, hogy mennyi pénzem van, és nem szeretném ha különböző márkákkal akarna villogni Roxana. Ha belevágunk, őszintén szeretném megmutatni, hogy milyenek vagyunk.”

- Hirdetés -
0 I married woman 33 years my junior and her parents were livid "A lányaim idősebbek, mint a feleségem, mégis anyának szólítják..." - 33 év közöttük a korkülönbség, elmondásuk szerint szeretik egymást...

„Az emberek azt mondják akkor működik a legjobban egy kapcsolat, ha a felek összeillenek. Szerintem mi a legtöbb szempontból nem illünk össze. De mégis ezért tudunk olyan jól együtt működni. A videó játék iparban dolgozom, a célközönségem a fiatal generáció. A munkám felkészített, hogy megismerjem őt. Ha Roxána nincs, biztosan nem kezdek el TikTokozni.
Ez a lány a szerelmem és a legjobb barátom.”

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!