A mozi dolgozója elmesélte, hogy mit is látnak, amikor kialszanak a fények a nézőtéren – Nem fogsz örülni…

- Hirdetés -

Eddig úgy gondoltad, hogy senki sem lát amikor kialszanak a fények a moziban? Ez az alkalmazott felvilágosított mindenkit egy videóban.

theater workers see in the dark 2 A mozi dolgozója elmesélte, hogy mit is látnak, amikor kialszanak a fények a nézőtéren - Nem fogsz örülni...

A Vue mozi egyik alkalmazottja készítette a TikTok videót, amely óriási népszerűségre tett szert.
A videóban láthatók a CCTV felvételek, amelyek minden moziban megtalálhatók. Így semmi sem maradhat titokban, ami a nézőtéren történik.

Pontosan látják, amikor te a sötétben a fél hűtődet kipakolod magatok elé. Illetve most már tudod, ha valami kis pajzán gondolatotok támad a pároddal, ne akarjátok megvalósítani a sötét sorok között.

theater workers see in the dark 1 1 A mozi dolgozója elmesélte, hogy mit is látnak, amikor kialszanak a fények a nézőtéren - Nem fogsz örülni...

Az alkalmazott hölgy azt is elmondja, hogy éjjel látó szemüvege is van mindegyik cégnek, így tényleg mindent láthatnak.

- Hirdetés -

A videót majdnem 20 millióan megnézték. Sok filmkedvelő teljesen kétségbe esett, fogalmuk sem volt arról, hogy mindent látnak az alkalmazottak.

A videó alatt volt pár érdekes válasz:

„Ez nem is érdekel, de szórakozásként néha pattogatottkukoricát dobálok az emberek fejére.”

„Ezt azért jó tudni. Azt hittem akár egy gyilkosságot is meg lehet úszni ilyenkor.”

„Tehát láttátok, hogy mindig a táskámból pakolom ki a kaját…”

Rövidesen a történtek után a 17 éves lányt elbocsátották. Valószínűleg nem vették jó néven a belsős információk kiszivárogtatását.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!