A szépséges influenszer hölgy és a „szörnyetegként” emlegetett gazdag férfi. Szerinted igaz szerelem van köztük?

Megosztás

- Hirdetés -

Azt szokták mondani, a belső számít, nem a külső. Na meg azt is, hogy a szerelem vak… de ennyire?!
Az orosz származású Elena Plotnikova, egy gyönyörű influenszer hölgy. Az Instagram fiókját végig nézve, nem mindennapi képeket láthatunk. Sokaknak ez csak a képzeletükben elérhető. Ám Elena számára ebben semmi álomszerű nincs. Luxusautók és luxus nyaralások sokasága, drága ruhák és gyönyörű kúriák veszik körül. Illetve van egy férj, aki mindezt támogatja.

11 A szépséges influenszer hölgy és a "szörnyetegként" emlegetett gazdag férfi. Szerinted igaz szerelem van köztük?

Sokakban felmerülhet a kérdés, vajon hogy tud ilyen magas életszínvonalon élni a szőke bombázó. 215 000 fős követőtáborából is többen támadták és zaklatták ezzel a kérdéssel. Ám ha figyelmesebben megnézzük az influenszer képeit, felfedezhetünk egy kevésbé „bombázó” úriembert. A követők szerint a hölgy talán nem a két szép szeméért szereti a férfit.

Férje befolyásos politikus és üzletember. Valószínűleg ezek a tényezők segítenek, hogy az ifjú hölgy sármosabbnak lássa férjét. Lehet, ez az oka, hogy kevesebb képen szerepel a férfi, nem illik bele az ideális álomvilágba, ahol minden csillog. Vagy talán mégis szeretik egymást? Végül is a férj szeretetének bizonyítéka a magas szintű élet folyamatos megteremtése Elena számára. Lehet, csupán a magánéletének tiszteletben tartása miatt nem szerepel annyi fotón. Végülis, teljesen érthető lenne, ha a férfi nem akar állandó reflektorfényben élni.

Az internetezők gyakran írnak az influenszer profiljára, hogy cserélje le párját, egy fiatalabbra. A legtöbben hozzáteszik, hogy a jelenlegi párjával, csak a pénze miatt van. Roppant nyomasztó ez Elena számára, sok képe alatt „kommentháborúk” indulnak, pl. ilyen megjegyzésekkel:

„Nem is szereted a férjed, csak egy dísztárgyként kezel téged!”

- Hirdetés -
11111 A szépséges influenszer hölgy és a "szörnyetegként" emlegetett gazdag férfi. Szerinted igaz szerelem van köztük?
influenszer A szépséges influenszer hölgy és a "szörnyetegként" emlegetett gazdag férfi. Szerinted igaz szerelem van köztük?

Sajnos a világ és az emberek nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Gyakran olyan dolgokba ütik az orrukat, amihez az ég világon semmi közük. Mások dolgaiban gyakran sokkal okosabbak vagyunk. Elena és férje esetében senki sem fog tudni igazságot tenni, csak ők maguk vannak tisztában érzéseikkel.

A házaspárt a közösségi médiában „Szépségnek és Szörnyetegnek” emlegetik.
Őszinte szerelem lehet köztük? Ezt döntse el mindenki maga!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!