A tanár arra kényszerítette a diákokat, hogy vizelettel teli vödörbe dugják a fejüket – A szülők teljesen felháborodtak

- Hirdetés -

Tanárnak lenni azt jelenti, hogy példaképnek és olyasvalakinek kell lenni, akire a diákok felnéznek. De mi történik akkor, ha néhány pedagógus olyan helyzetbe kerül, hogy nem tudja tovább elviselni néhány diák rossz viselkedését, és nem tud megbirkózni az előtte álló kihívásokkal? Sajnos ilyen esetekben sok tanár úgy dönt, hogy drasztikus és elfogadhatatlan intézkedésekkel és módszerekkel bünteti a diákokat.

1 17 A tanár arra kényszerítette a diákokat, hogy vizelettel teli vödörbe dugják a fejüket - A szülők teljesen felháborodtak

2016-ban a Virginia állambeli King Williamsben található Cool Spring Általános Iskolában történt helyzet felvetette a kérdést, hogy milyen „büntetéseket lehet kiszabni a diákokra, hol van a tanárok határa és mi történik, ha valaki azt átlépi?!

4 16 A tanár arra kényszerítette a diákokat, hogy vizelettel teli vödörbe dugják a fejüket - A szülők teljesen felháborodtak

Ez a tanár, akiről mostani cikkünkben írunk egyszerűen felháborító dolgot tett, amire „nyomdafestéket” nem tűrő szavakat lehetne csak aggatni. Azzal próbálta megleckéztetni a diákjait, hogy megalázta őket, és megingatta az önbecsülésüket. Arra kényszerítette őket, hogy egy vizelettel teli vödörbe dugják a fejüket.

- Hirdetés -

Az egyik kisgyerek belepisilt egy vödörbe, ám azt nem sikerült kideríteni ki volt, ezét a tanárnő azt mondta a gyerekeknek, hogy meg kell szagolniuk a vizeletet és ki kell találniuk, hogy ki tette.

2 15 A tanár arra kényszerítette a diákokat, hogy vizelettel teli vödörbe dugják a fejüket - A szülők teljesen felháborodtak

Shawn Martin, az egyik fiú apja tisztán emlékezett arra a napra, mikor fia hazajött az iskolából. A fiú elmondta, hogy szerencsétlenül érezte magát, mert nagyon nehéz napja volt.

„Erre én azt mondtam Te egy nyolcéves vagy, aki második osztályba jár. Mennyire lehetett rossz a napod valójában?” – kérdezte Martin.

- Hirdetés -

A fiú ezután elmondta a szüleinek, mi történt, akiket nagyon feldühített a dolog és a tanár viselkedése. Az összes módszer közül, amit alkalmazhatott volna, hogy kiderítse, ki pisilt a vödörbe, olyat választott, amely a diákokat kínos és kellemetlen helyzetbe hozta.

3 17 A tanár arra kényszerítette a diákokat, hogy vizelettel teli vödörbe dugják a fejüket - A szülők teljesen felháborodtak

„Minden fiúval megszagoltatta a vödörben lévő vizeletet. Arra kérte őket, hogy dugják a fejüket a vödörbe, szagolják meg a vizeletet és mondják el, véleményük szerint ki tehette.” – mondta Martin.

Az édesapa tájékoztatta az iskola vezetőségét az esetről, ám megjegyezték, hogy ez személyi kérdés. Kiderült, hogy a tanárnő, aki 26 éve tanít az iskolában továbbra is az intézményben dolgozik.

- Hirdetés -

„Megfelelő intézkedéseket hoztunk annak érdekében, hogy az ilyen viselkedés többé ne ismétlődjön meg. További kommentárt nem fűzünk hozzá.” – mondta a vezetőség.

5 15 A tanár arra kényszerítette a diákokat, hogy vizelettel teli vödörbe dugják a fejüket - A szülők teljesen felháborodtak

Az incidensben érintett diákok szülei válaszokat követeltek, és nem voltak elégedettek azzal, ahogy az iskola kezelte a helyzetet.

„Nem hiszem, hogy bármi is megfelelő lenne. Az a hölgy ma ott tanította a fiamat. Nem értem, hogyan engedheti meg az igazgatóság, hogy visszajöjjön és irányítsa azokat a gyerekeket ” – mondta Martin.

Az apuka hivatalos panaszt nyújtott be „szakszerűtlen viselkedésre” hivatkozva.

07klass school articleLarge A tanár arra kényszerítette a diákokat, hogy vizelettel teli vödörbe dugják a fejüket - A szülők teljesen felháborodtak

„A szőnyeg alá akarják söpörni, mintha meg sem történt volna. Ez elfogadhatatlan.” – mondta .

Az iskola felajánlotta Martinnak, hogy áthelyezi a fiát egy másik osztályba, de úgy véli, ez nem fogja megoldani a problémát.

Egyszerűen nem tudjuk elhinni, hogy egy olyan régóta tanító pedagógus hogyan tehetett ilyet. Úgy gondolják szembe kell néznie tette következményeivel.

Te mit tennél az édesapa helyében?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!