A várandós anya Halloween napján került be a kórházba – Orvosa Jokernek öltözve vezette le a szülést

- Hirdetés -

Azt bizonyára mindenki tudja, hogy nem mindig lehet pontosan kiszámolni, hogy egy kisbaba mikor jön a világra. Egy Tenessei-i párnak, Brittany Selphnek és férjének, Justinnak éppen Halloween napjára esett az időpont, amikor gyermekük úgy döntött, elhagyja az anyaméhet. Harmadik babájukat várták, aki november 5-re volt kiírva, de a számításokkal ellentétben néhány nappal korábban érkezett.

Mint később kiderült, az orvos sem volt éppen egy szülés levezetéséhez öltözve, ugyanis Halloween lévén már beöltözve várta az estét.

Justin a következőket mesélte a történtekről: „A feleségemnek november 5-én kellett volna szülnie, de nem így történt. Halloween reggelén felébredt és már fájdalmai voltak. Kora délután a magzatvíz is elfolyt, ezután rögtön a kórházba mentünk. Brittany orvosa bejött hozzánk, hogy ellenőrizze a nejem és a baba állapotát.”

- Hirdetés -

Délután négy óra körül még a kicsi nem született meg. A nővér este nyolc óra körül úgy ítélte meg, hogy itt az ideje a szülőszobába menni, ezért szólt az orvosnak. A házaspár legnagyobb meglepetésére a doktor már a Halloweenra készülve, a Batman filmekből jól ismert Jokernek beöltözve jelent meg.

„A feleségem és én is megdöbbentünk a látványon, de az orvos ugyanúgy végezte a dolgát, mintha semmi nem történt volna. Oaklyn teljesen egészségesen jött a világra. A szülés alatt több fotót is készítettem, hisz ez nemcsak azért volt különleges számomra, mert éppen a harmadik gyermekem született, hanem azért, mert ilyen kinézetű orvos még biztosan nem vezetett le egyetlen szülést sem” – mondta Justin.

Az orvos másnap reggel meglátogatta az újdonsült édesanyát és a kisbabát, ellenőrizte, hogy mindenki jól van-e. Ezenkívül pedig egy gratulációs kártyát is ajándékozott a párnak. Az aláíráson az szerepelt, hogy Dr. Joker.

- Hirdetés -

Justin rengeteg fotót készített és a szülés után szelfizett is Dr. Jokerrel, hisz nem mindennap fordul elő ilyen esemény az ember életében.

Néhány évvel később a kis Oaklyn valószínűleg nagy rajongója lesz a Batman-filmeknek, hisz szülei biztosan megosztják majd vele születési körülményeinek történetét.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!