A vőlegény farmerben és pólóban házasodott meg. Az emberek teljesen kiakadtak a felvételeken.

- Hirdetés -

Valljuk be, minden kislány álmodozik az esküvőjéről, ahogy a gyönyörű hercegnős ruhában táncol, a szőke lovaggal. Ám gyakran a lovagoknak nem ez a rendezvény a legjobban várt esemény életük során. Pontosan ez történt, ezzel a gyönyörű mennyasszonnyal, aki az oltár felé közeledve pillantotta meg vőlegényét és a hiányos öltözetét. A násznép is csodálkozott, ugyanis a vőlegény cseppet sem az alkalomhoz illő ruhát viselte.

groom slammed for wearing shirt and jeans 3 A vőlegény farmerben és pólóban házasodott meg. Az emberek teljesen kiakadtak a felvételeken.

A férfi fekete pólóban, egyszerű utcai cipőben és egy koptatott szürke farmerben állt az oltár előtt. Nyilván, ma már sokkal lazábbak a divattrendek, nem kell feltétlenül a hagyományos öltöny szett, de azért mégis csak… ez talán egy kicsit túlzás. Ezzel ellentétben a szépséges mennyasszony, Catherine Nicholson csodás sminket és frizurát viselt. Az uszályos szűkített fazonú ruhája szinte káprázatos volt, csak úgy ragyogott.

Az egyházi esküvőn készült felvételek, egy TikTok videó formájában kerültek fel az internetre. Vírusként terjedt a felvétel, a kommentelők teljesen kiakadtak. Ez a felület egyébként is ismert arról, hogy az emberek szinte bármit képesek feltölteni, a lájkok és megosztások miatt. Legyen az táncolás, kihívások vagy éppen lejáratás. Egy barátnő, Violet Price készítette ezeket a videókat, elmondása szerint, szimplán jó szándékból tette közzé a felvételeket, meg akarta osztani követőivel is a nagy örömhírt. Az emberek szinte szét szedték a megjegyzéseikkel a férfit, teljesen ledöbbentek a slampos öltözetén.

groom slammed for wearing shirt and jeans 2 A vőlegény farmerben és pólóban házasodott meg. Az emberek teljesen kiakadtak a felvételeken.

A videót végül több mint 2 millió ember megtekintette. A kommentszekció szabályosan felrobbant, pár gyöngyszemet kiragadtunk közülük:

„Nem tudta, hogy most lesz az esküvője?”

„Azért ez mindennek a teteje, elfelejtett átöltözni az esti buli után?”

„Nem éppen életük legboldogabb pillanatának tűnik ez!”

- Hirdetés -
groom slammed for wearing shirt and jeans 1 A vőlegény farmerben és pólóban házasodott meg. Az emberek teljesen kiakadtak a felvételeken.
groom slammed for wearing shirt and jeans 4 A vőlegény farmerben és pólóban házasodott meg. Az emberek teljesen kiakadtak a felvételeken.

Miután az internet világa teljesen beszippantotta a felvételt és kommentháborúk indultak, a felvételt törölték.

A pár még csak nagyon rövid ideje ismerte egymást, Cathrine egyáltalán nem tervezett még házasodni, de azt mondták, elkapta őket a hév. Az emberek emiatt is támadták őket, nem értették, hogy lehet ilyen rövid ismeretség után elköteleződni. Valóban meglepő, ugyanis pár hónapja, semmi ilyesmi tervük nem volt még. A videóra ugyan nem reagáltak, de úgy tudjuk, boldogok együtt. A videót feltöltő barátnő, válaszolt a sok bántó megjegyzésre:

„Jó ég, mi lett itt? Mindenki fogadja el, hogy összeházasodtak, megtalálták a szerelmet egymásban és végre boldogok. Miért a vőlegény ruhájával kell foglalkozni? Csak annyi számít hogy egymásnak tetszenek és szeressék egymást.”

groom slammed for wearing shirt and jeans 5 A vőlegény farmerben és pólóban házasodott meg. Az emberek teljesen kiakadtak a felvételeken.

A vőlegény öltözékének megválasztása valóban nagyon érdekes volt, de ha tényleg boldogok, akkor csak az számít, nem a ruhája a legfontosabb.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!