Amerikában kapott káprázatos lemezszerződést a hajléktalan énekesnő

- Hirdetés -

Igazi mesés történetnek tartanánk azt a sztorit, amiben egy hajléktalan, aluljáróban éneklő nőt felfedeznek és sztárt csinálnak belőle. Ez azonban nem mese, hanem a valóság. Ez tényleg megtörtént.

Nem kell külföldre mennünk ahhoz, hogy a metró aluljáróban zenélő vagy éneklő embereket találjunk. Annak azonban nagyon kicsi az esélye, hogy ezeket az embereket egyszer felkarolja valaki, hogy megmutathassa tehetségét a nagyvilágnak.

Az 52 éves Emily Zamourka-val azonban megtörtént az, amiről mások még csak álmodni is alig mernek. A nő egy Los Angeles-i metróállomáson kápráztatta el hangjával az utasokat, méghozzá Puccini Gianni Schicchi című operájának egyik áriájával.

- Hirdetés -

Később kiderült, hogy Emily az 1990-es évek elején érkezett Oroszországból Amerikába, klasszikus zenei végzettséggel. A nő zenetanárként kereste kenyerét mindaddig, amíg súlyos egészségügyi problémái merültek fel. A betegség költségei felemésztették minden vagyonát. Emily ezután kezdett az utcán zenélni. Kezdetben hegedült, de miután ellopták hangszerét, elvesztette otthonát is, így vált fedél nélkülivé.

Emily a rendőröknek köszönheti szerencséjét, akik felvették énekét a Normandia megállóban és feltették az egyik közösségi oldalra. Több ezren nézték meg a videót, ami azóta a Youtube-ra is felkerült.

Az álom ezután kezdett valóra válni. Joel Diamond lemezszerződést kínált fel Emily-nek.

- Hirdetés -

„Klasszikus-EDM crossover slágert akar csinálni az aluljáró szopránjával” – mondta a neves lemezproducer. Emellett azt is elárulta, hogy az album a Paradise címet kapja majd és a Silver Blue Records-nál fog megjelenni, amelyet ő maga alapított.

Íme Emily néhány videója:

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!