Anya és lánya együtt járnak randizni. Te meg tudod mondani, hogy melyik melyik?

- Hirdetés -

„Nézd meg az anyját, vedd el a lányát” – hallottuk már ugye? Hát mostani cikkünk szereplői esetén nem biztos, hogy találó lenne ez a kis megjegyzés. Egyrészt első blikkre nehéz eldönteni, hogy melyik melyik, ráadásul még annak tudatában sem lenne egyszerű a döntés.

kep 2021 12 17 091448 Anya és lánya együtt járnak randizni. Te meg tudod mondani, hogy melyik melyik?

A 21 éves lányára kísértetiesen hasonlító anyuka lerántotta a leplet a szerelmi életéről – beleértve a dupla randevúzást is a lányával.

A 44 éves kaliforniai Joleen Diaz fiatalos tündöklését a régimódi, tiszta életmódjának köszönheti. A fiatalabb férfiak sem tudnak neki ellenállni. Teljesen érthető.

Joleen Diaz (44) szinte teljesen megegyezik a lányával, a 21 éves Meilanival. Együtt járnak pasizni.

- Hirdetés -
kep 2021 12 17 091500 Anya és lánya együtt járnak randizni. Te meg tudod mondani, hogy melyik melyik?

A korral dacoló anyukáért rajonganak a fiatal férfiak is. A nőnek egyébként 565.000 követője van instagramon.

A randevúzás egyébként messze nem olyan egyszerű. Az emberek folyamatosan jelentik őt a közösségi oldalakon, mert nem hiszik el, hogy 44 éves és „kamu” profilnak gondolják.

A Guamból származó középiskolai tanár és kismama 14 évvel ezelőtt elvált exétől és Kaliforniába költözött.

- Hirdetés -

Joleen-t folyamatosan randizni hívják. Legtöbbször nála jóval fiatalabb férfiak.

„Ha fiatalabb férfiak hívnak el randevúzni, azt ugyanolyan hízelgőnek találom, mint a velem egykorú vagy idősebb férfiak esetében.”

kep 2021 12 17 091836 Anya és lánya együtt járnak randizni. Te meg tudod mondani, hogy melyik melyik?

Az anyukát egyébként nem feltétlenül érdekli az életkor, ami a pasikat illeti. De úgy véli, hogy ha korban inkább a lányához illene, akkor nem kezd vele.

- Hirdetés -

„Soha nem gondolnék arra, hogy olyasvalakivel randizzak, aki olyan fiatal, hogy inkább a lányomhoz illene.”

Joleen és Meilani olyan közel állnak egymáshoz, hogy ha mindketten kapcsolatban vannak, a 23 év korkülönbség ellenére is szívesen mennek duplarandira.

kep 2021 12 17 091853 Anya és lánya együtt járnak randizni. Te meg tudod mondani, hogy melyik melyik?

„Gyakran megyünk közösen moziba, bowlingozni, kirándulni, strandra. Meilani gyakran kéri a tanácsomat a pasikkal kapcsolatban.”

„Örülök, hogy bízik bennem és az általam adott tanácsokban, úgy érzem, kiegyensúlyozott a randevúzások terén, és örülök, hogy a tapasztalataim segíthetnek rajta.”

kep 2021 12 17 091909 Anya és lánya együtt járnak randizni. Te meg tudod mondani, hogy melyik melyik?

Az anya hozzátette: „Jómagam az ambiciózus, motivált férfiak felé vonzódom, olyanok felé, akik magabiztosak, pozitívan gondolkodnak és jól tudnak kommunikálni.”

„Egyformán hozzá kell tudniuk járulniuk, mind anyagilag, mind érzelmileg a kapcsolathoz, és szeretniük kell a kutyákat, mivel nekem van egy golden retrieverem.”

„Szeretniük kell a szabadban lenni és a fizikai aktivitást is.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!