„Anya, szörnyen érzem magam.” Nyilvánosságra kerültek egy orosz katona sms-ei, melyeket a halála előtt írt.

- Hirdetés -

Nyilvánosságra kerültek egy orosz katona sms-ei. Amikor az ukrán nagykövet elkezdte őket olvasni az ENSZ fórumon, az egész szoba lefagyott. Az orosz katona a halála előtt írta ezeket a sorokat. Tartalmuk megdöbbentő.

794fDI0kqEK6jWULs "Anya, szörnyen érzem magam." Nyilvánosságra kerültek egy orosz katona sms-ei, melyeket a halála előtt írt.

„Ha Ukrajna nem marad fen, a nemzetközi béke sem marad fenn…”

httpsd1e00ek4ebabms.cloudfront.n "Anya, szörnyen érzem magam." Nyilvánosságra kerültek egy orosz katona sms-ei, melyeket a halála előtt írt.

„Ebben a teremben és a világon mindenhol tudják, hogy Oroszország, és csak Oroszország indította el ezt az inváziót, amelyet most Fehéroroszország támogat. Ezt a háborút senki sem provokálta ki. Egy olyan ember volt, aki most bunkerben ül. Tudjuk jól, mi történt azzal, aki 1945 májusában a berlini bunkerben ült.”

Aztán Serhiy Kystsitsa megkérte a többi nagykövetet, hogy tegyék fel a fejhallgatót, mert oroszul fog olvasni.

Felfedték az orosz katona szövegeit. Megrendítő a tartalmuk!

Az ukrán nagykövet olvasni kezdte az orosz katona telefonjából kiszivárgott SMS-eket. A férfi néhány pillanattal halála előtt SMS-t váltott édesanyjával. Megijedt. Tartalmuk szerint édesanyja nem tudta, mi történik Ukrajnában. Úgy gondolta, hogy a fia még mindig a Krímben van gyakorlatokon. Kérdezte, miért nem beszél olyan sokáig, csomagot akart küldeni a fiának.

„Anya, Ukrajnában vagyok. Itt igazi háború van. Félek! Mindenkit lelövünk. Civileket is. A járműveink elé rohannak, nem engednek át. Fasisztának hívnak minket. Anya, szörnyen érzem magam.”

kep 2022 03 01 192421 "Anya, szörnyen érzem magam." Nyilvánosságra kerültek egy orosz katona sms-ei, melyeket a halála előtt írt.

Kysłyca beszédében többször utalt a második világháborúra.

- Hirdetés -

Vaszilij Nebenzia orosz nagykövet az ukrán hatóságokat és a nyugati országokat próbálta hibáztatni a történtekért. Kijelentette azt is, hogy Volodimir Zelenszkij Ukrajna elnöke nem teljesítette a hozzá fűzött reményeket, miszerint békét teremt Donbászban.

N63k9kpTURBXy9kNzk2MGM4YjBiYzYyZ "Anya, szörnyen érzem magam." Nyilvánosságra kerültek egy orosz katona sms-ei, melyeket a halála előtt írt.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!