Az anya azt gondolta megint terhes, de teljesen másról volt szó

- Hirdetés -

Egy skóciai nő, Lauren Knowles és férje boldog párként nevelte gyermeküket. Úgy érezték minden a legnagyobb rendben, igazán kerek volt az életük. Ám egy pozitív terhességi teszt mindent megváltoztatott. Ekkor még fogalmuk sem volt arról, hogy valójában miről is van szó.

Úgy gondolták, nem ez a legmegfelelőbb időzítés, hogy még egy gyermeket vállaljanak. De tudták, ha már így alakult, mindent megpróbálnak megtenni a kicsiért. Lauren, mint előző terhessége során sem, most se ment orvoshoz.

barna Az anya azt gondolta megint terhes, de teljesen másról volt szó

Egy ideig úgy érezték minden rendben van, majdnem hét hónap telt el a várandósságból. Ez idő alatt már eltervezték, hogyan is fognak négy fős családként élni. Ám egyik nap erős vérzést tapasztalt és rosszul lett.

„Éreztem, hogy muszáj kórházba mennünk! Csak imádkoztam, hogy minden rendben legyen.”

molar1 Az anya azt gondolta megint terhes, de teljesen másról volt szó

Az elvégzett vizsgálatok és az ultrahang eredménye, megdöbbentő információkat tárt fel. Kiderült, hogy Lauren moláris terhességet élt át. Ez a terhesség egyik ritka szövődménye, ennek az oka a kromoszóma rendellenességek a koncepció során. Ezek a sejtek általában a méhlepényben növekednek, de Laurennél cisztákká növekedtek és rosszindulatúak voltak.

„A daganat ugyanúgy nőtt a méhemben mint egy baba.”

- Hirdetés -
fria 2 Az anya azt gondolta megint terhes, de teljesen másról volt szó

Ilyenkor ugyanazok a hormonok termelődnek és a terhességi tesztje is pozitív lett. Miután sikerült felismerni a problémát, Laurent megműtötték és kemoterápiát is kapott. De sajnos a daganat, mégis agresszívan növekedett.

A kezelése már három hónapja tartott. Egyik nap borzasztó fájdalmat érzett, elkezdett görcsölni. Valahogy kiment a fürdőbe, de összeesett, azt érezte, hogy most kell „megszülnie” a daganatot. Hamar érkezett orvosi segítség. A véres daganatot eltávolították, akkora volt nagyjából mint egy körte.

lauren11 2 Az anya azt gondolta megint terhes, de teljesen másról volt szó

„A daganat akkora volt, mint egy 17 hetes csecsemő. Annyira megkönnyebbültem, amikor láttam, hogy végre nincs bennem. Talán vége lehet a megpróbáltatásoknak!”

- Hirdetés -

A későbbi vizsgálatok pozitív eredményekkel szolgáltak. Az orvosok azt tanácsolták, hogy ne essen teherbe többet. De tudták, hogy mindenképpen szeretnének még egy gyermeket. Tudták, hogy legalább egy évet kell várniuk, akkor már biztonságosabb lesz.

Így is történt. Két év elteltével megszületett a csodálatos kislányuk, Indi. Bár 5 héttel korábban született, boldog és egészséges gyermek. Ma már boldogan élnek egy családként.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!