Az anyai ösztönök mentették meg a gyermek életét, semmi jele nem volt, hogy probléma lenne.

- Hirdetés -

Egy megmagyarázhatatlan és különös érzés, amikor a szívünk alatt hordjuk a gyermekünket. Ezt csak az tudja, aki már megtapasztalta. Hihetetlen anyai ösztönök jönnek ilyenkor elő az emberben és azt is megérzik az édesanyák, ha a gyermek bajban van. Ilyenkor mérlegelnünk kell, vajon mennyire lehet komoly alapja a félelemnek.

0 SWNS MIRACLE BABY 06 Az anyai ösztönök mentették meg a gyermek életét, semmi jele nem volt, hogy probléma lenne.

Jemma Austin 43 éves anyuka, a 22. hétben járt a babájával, amikor érezte, hogy valami nincs rendben. Úgy gondolja, az anyai ösztönök mentették meg a kicsit.

„Épp kutyát sétáltattam, amikor elöntött az a bizonyos rettegés, amitől minden anya fél. Tudtam, hogy valami nem jó, valami történt. Semmi tünetem nem volt, de hívtam az orvosomat. Próbált megnyugtatni, de biztos voltam benne, hogy van valami a háttérben. Azonnal el is indultunk a kórházba.”

Jemma és párja, Paul Jordan öt éven keresztül próbálkoztak, sikertelenül. Végül orvosi segítséggel fogant meg kisbabájuk. Ezt igazi csodának élte meg a pár.

preemie baby in hospital SWNS Az anyai ösztönök mentették meg a gyermek életét, semmi jele nem volt, hogy probléma lenne.

„Amikor a kórházba értünk, megkérdezték miért jöttem be. Elmondtam, hogy nincsenek fájdalmaim, csak érzem, hogy valami történt. Ezt hívják anyai ösztönnek, a zsigereimben éreztem.”

mother knows best swns Az anyai ösztönök mentették meg a gyermek életét, semmi jele nem volt, hogy probléma lenne.

Igazi csoda volt, hogy időben bement a kórházba, ugyanis a méhszája nyitva volt. Ha nem kezelik időben, sokkal nagyobb gond lehetett volna. Az orvosi csapat méhnyaki varrást hajtott végre és két hétig a kórházban kellett maradnia, teljes ágynyugalomban.

A 24. hétben, 2020. február 12-én megszületett a kisfiú, aki az Axel nevet kapta.

„Nagyon pici és törékeny baba volt, csak egy pillanatra tarthattam a karjaimban. Óriási küzdelem volt, rengeteg akadály került elénk. Az első héten még rohamot is kapott Axel. Hosszú ideig lélegeztetőgép segítségével tudott csak lélegezni. Borzalmas volt végig nézni.”

- Hirdetés -
0 SWNS MIRACLE BABY 05 Az anyai ösztönök mentették meg a gyermek életét, semmi jele nem volt, hogy probléma lenne.

Axel egy igazi harcos, így szülei egy pillanatig sem kételkedtek, hogy megerősödik és teljesen felépül. Összesen 107 napot töltött kórházban, tavaly júniusban költözött haza a családjához. Mindennél boldogabbak a szülők, hogy ez a csoda kisfiú őket választotta. Axel egy hihetetlen boldog kisbaba, aki hamarosan ünnepli első szülinapját.

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!