Az ifjú pár elzavarta a vendégeket az esküvőről. Csak egy apróságot kértek

Megosztás

- Hirdetés -

Minden menyasszony és vőlegény szeretné, ha az esküvő és a lagzi pontosan úgy zajlana, ahogy azt ők eltervezték. Egyrészt ez a legfontosabb nap az életükben, másrészt meg egy vagyont tapsolnak el rá. Legyen minden úgy, ahogy ők szeretnék. Persze, sok esetben becsúszik egy kis malőr…

kep 2021 11 26 181739 Az ifjú pár elzavarta a vendégeket az esküvőről. Csak egy apróságot kértek

Kit hívjunk meg az esküvőre és kit ne?!
Ez egy örök dilemma az esküvőszervezés folyamán. Meghívjuk? Ne?! Megsértődik? Mégis csak rokon..stb. Egy nemrég egybekelt pár fejében is ezek a gondolatok futottak keresztül. Régi családbarátokról van szó, bár a fiatalok nem tartották velük a kapcsolatot. De hát, így illik.

kep 2021 11 26 181801 Az ifjú pár elzavarta a vendégeket az esküvőről. Csak egy apróságot kértek

A leendő menyasszony egyértelműen jelezte a meghívokon, hogy a ceremóniára NEM várnak gyerekeket. Az egész „hacacárét” felnőtt vendégek számára készítik elő.

kep 2021 11 26 181810 Az ifjú pár elzavarta a vendégeket az esküvőről. Csak egy apróságot kértek

Amikor eljött az esküvő napja, kiderült, hogy az említett pár nem tett eleget a kérésnek, és két öt év alatti gyermekkel jelentek meg. A pár a templomban még nem akart ezzel foglalkozni. Az ara túlságosan elfoglalt volt, stresszelt és nem akart emiatt aggódni.

- Hirdetés -
kep 2021 11 26 181820 Az ifjú pár elzavarta a vendégeket az esküvőről. Csak egy apróságot kértek

Abban is reménykedett, hogy a gyerekek csak egy ideig lehetnek ott, és nem maradnak a lagzira – jön valaki értük, vagy a szüleik viszik vissza őket a mise után, mert ilyen esetek is előfordulnak.

kep 2021 11 26 181730 Az ifjú pár elzavarta a vendégeket az esküvőről. Csak egy apróságot kértek

Sajnos nem így történt.

Sok vendéget meghívtunk és nem akartunk ezzel foglalkozni. Megkérdem a vőfélyt, hogy kérdezze meg az említett párt, hogy valaki hazaviszi-e a gyerekeket, mert kifejezetten kértük, hogy a lagzira ne hozza senki magával a picinyét. Az emberek ittasak lesznek, hangosak. Nincs szükség rohangáló, síró gyerekekre. A vőfély odament beszélgetni a párral. Távolról láttam, hogy veszekednek ezért úgy döntöttem, hogy odamegyek hozzájuk. Valószínűleg arra számítottak, a segítségükre sietek, mert egyből letámadtak, hogy az esküvőszervező milyen udvariatlan velük. Elmagyaráztam nekik, hogy valójában én küldtem, hogy beszéljen a gyerekekről. Megismételtem, amit a meghívóra írtunk. Nem akarunk gyerekeket. „

- Hirdetés -
kep 2021 11 26 181722 Az ifjú pár elzavarta a vendégeket az esküvőről. Csak egy apróságot kértek

„Ekkora már a férjem is odajött hozzánk. Az egész egy veszekedésbe torkollott, majd végül mondtam nekik, hogy menjenek el. Így tettek, anélkül, hogy extra jelenetet rendeztek volna. Minden esetre az egész szituáció baromi kínos volt. Szerettem volna ezt elkerülni. Kis híján tönkretették az esküvőmet.”

„Most tényleg egy barom vagyok, amiért azt szerettem volna, hogy ne legyenek gyerekek?”

kep 2021 11 26 181714 Az ifjú pár elzavarta a vendégeket az esküvőről. Csak egy apróságot kértek

Tény és való, hogy egy ilyen eseményen a jegyespár a „főnök”. Ez róluk szól. Az van, amit ők szeretnének. Egy vagyont tapsolnak el az ünnepségre.

- Hirdetés -
kep 2021 11 26 181906 Az ifjú pár elzavarta a vendégeket az esküvőről. Csak egy apróságot kértek

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

*a képek csak illusztrációk


- Hirdetés -

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!