Az oroszok megint lelőttek egy gyereket… Ez a háború nem ismer kegyelmet

- Hirdetés -

Körbejárta a médiát egy szakadt, lyukas piros sapkáról készült fotó. Mint kiderült, félelmetes történet áll a hátterében. A sapka egy 13 éves kisfiúé volt, aki életét vesztette a háborúban. A gyermek mindent megtett azért, hogy megmentse a családját az oroszok seregétől.

Az oroszok lelőttek egy 13 évest

kep 2022 04 22 083618650 Az oroszok megint lelőttek egy gyereket... Ez a háború nem ismer kegyelmet

Újabb megrázó kép került nyilvánosságra az ukrajnai háborúról. Egy gyerek, aki előtt állt még az egész élete, meghalt. A tini tragikus történetét a „Stand With Ukraine” profil ismertette.

A források szerint a 13 éves Elisej édesanyjával és 3 éves bátyjával a kijevi régióbeli Browaryból próbált megszökni a megszállt Peremoha faluból a Baryshiv régióban.

Először gyalog mentek, majd egy öt autóból álló konvojba ültek. Az oroszok látták, hogy nők és gyerekek. Először kiszállították őket az autókból, majd tüzet nyitottak. Hét embert öltek meg.

- Hirdetés -
kep 2022 04 22 083609997 Az oroszok megint lelőttek egy gyereket... Ez a háború nem ismer kegyelmet

Az áldozatok között volt a 13 éves Elisej is, aki az autó hátsó ülésén halt meg.

A fiú anyja túlélte az esetet. Megtörve a történteken kétszer is elbúcsúzott a fiától. Először a háza melletti kertben rejtette el a testét, ugyanis nem lehetett a környéken rendes temetést szervezni. A második temetésre Browaryban került sor.

A fiú apját elengedték a szolgálatból, hogy részt vehessen a fia temetésén, de hamarosan újból háborúba állt.

Egy golyó lyuggatta sapka és egy véres póló. Ennyi maradt csak a gyermekéből.

- Hirdetés -

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!