Connie Talbot, a Britain’s Got Talent gyereksztárja gyönyörű nővé érett – Nemsokára betölti a 21-et

- Hirdetés -

Connie Talbot 2007-ben került a reflektorfénybe, mikor szülei segítségével benevezett a Britain’s Got Talent tehetségkutatóba. Az akkor még csak hat éves kislány Israel Kamakawiwo’oletól énekelte el az Over the Rainbow című dalt. A gyönyörű kék szemű ártatlan tekintetű kislány egészen a döntőig menetelt, ahol végül a második helyezést érte el.

7 2 Connie Talbot, a Britain's Got Talent gyereksztárja gyönyörű nővé érett - Nemsokára betölti a 21-et

2019-ben felkerült a Youtubera egy videó, ahol már 18 évesen mutathatta be saját szerzeményét, ami megint csak lenyűgözte a zsűrit. Mára újabb évek teltek el és Connie hamarosan betölti a 21. életévét. Külseje már egyáltalán nem emlékeztet arra a törékeny aprócska lányra, aki egy szál magában állt ki a színpadra.

Nagyanyja tiszteletére énekelte el annak idején az Over the rainbow dalt, mivel mindig együtt nézték az „Óz, a csodák csodáját”. Miután nagymamája elhunyt a temetésén is ezt a dalt énekelte el.

- Hirdetés -
6 2 Connie Talbot, a Britain's Got Talent gyereksztárja gyönyörű nővé érett - Nemsokára betölti a 21-et

A család sokáig csak a hírnév pozitív oldaláról mesélt, ám egy nap úgy döntöttek, hogy megosztják az árny oldalt is. A család kénytelen volt telefonszámot cserélni és testőröket fogadni Connie mellé, akik folyamatosan elkísérték bárhova is ment. Még az iskolába is úgy vitték. Persze 20 évesen már jobban kezeli az ezzel járó nehézségeket és terhet.

2 3 Connie Talbot, a Britain's Got Talent gyereksztárja gyönyörű nővé érett - Nemsokára betölti a 21-et

Conninenak mára 300 ezer követője van Instagramon, s ez a szám napról napra csak emelkedik. Több kislemezt is piacra dobott, s a debütáló albumának címe szintén az Over The Rainbow címet viselte. A lemez több, mint 250 000 példányban kelt el, és három országban került fel az első helyre.

1 3 Connie Talbot, a Britain's Got Talent gyereksztárja gyönyörű nővé érett - Nemsokára betölti a 21-et

Azóta még 4 albumot adott ki, és a legutóbbi a Matters To Me címet kapta 2016-ban. Connie korábban a Loose Women című műsorban reflektált a zeneiparba való betörésére.

- Hirdetés -
8 2 Connie Talbot, a Britain's Got Talent gyereksztárja gyönyörű nővé érett - Nemsokára betölti a 21-et

Az ITV műsorában elmondta, hogy nem volt „feldúlt” amiatt, hogy nem nyerte meg a műsort, különösen, mikor az akkori zsűritag Piers Morgan „a legjobb hatéves énekesnőnek” nevezte, akit valaha látott.

4 4 Connie Talbot, a Britain's Got Talent gyereksztárja gyönyörű nővé érett - Nemsokára betölti a 21-et

Később visszanézte a produkcióit és mindegyiket kínosnak találta.

„Amikor azt a mókushangot adtam ki, tényleg olyan voltam, mint egy mókus. Azt hiszem, túl kicsi voltam. Akkor az lebegett a szemem előtt, hogy eljussak a műsorba és megmutassam magam Simonnak. Nem éreztem haragot amiatt, mert nem nyertem meg a műsort”

- Hirdetés -
3 4 Connie Talbot, a Britain's Got Talent gyereksztárja gyönyörű nővé érett - Nemsokára betölti a 21-et

Connie népszerűsége azután sem csökkent, hogy vége lett a műsornak. YouTube-csatornájának több mint egymillió feliratkozója van, és rendszeresen tölt fel olyan videókat, melyben klasszikus számokat ad elő lenyűgöző és varázslatos feldolgozásban.

5 4 Connie Talbot, a Britain's Got Talent gyereksztárja gyönyörű nővé érett - Nemsokára betölti a 21-et

Szerintetek is gyönyörű fiatal nővé érett?

- Hirdetés -
Világunkhttps://vilagunk.hu
A Vilagunk.hu-n keresztül naponta hozom el nektek azokat az érdekességeket, híreket és inspiráló tartalmakat, amik megmozgatják a fantáziát és gazdagítják a mindennapokat. Imádom a horoszkópok világát és mindig keresem a legújabb információkat, hogy Ti is érdekes és hasznos tartalmakat kaphassatok. Csatlakozzatok, fedezzük fel együtt a világot!

Friss bejegyzések

Ez is érdekelhet!